Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV MM Stoica îşi laudă portarii de la FCSB: "Au talie. Vlad este peste Arlauskis sau Tătăruşanu" + Ce spune despre Ştefan Târnovanu

EXCLUSIV MM Stoica îşi laudă portarii de la FCSB: "Au talie. Vlad este peste Arlauskis sau Tătăruşanu" + Ce spune despre Ştefan Târnovanu

FCSB

Comentarii

FCSB are portari tineri de perspectivă. Chiar aseară împotriva lui Sepşi şi-a făcut apariţia nouă bijuterie: Ştefan Târnovanu (21 de ani).

EXCLUSIV MM Stoica îşi laudă portarii de la FCSB: "Au talie. Vlad este peste Arlauskis sau Tătăruşanu"

Portarul de 21 de ani a oferit siguranţă între buturile roş-albastre şi a reuşit să încheie meciul fără gol primit, după mai multe intervenţii salvatoare la şuturile celor din Sfântu Gheorghe. 

La finalul partidei, Ştefan Târnovanu a fost felicitat şi de adversari, dar şi de coechipieri.

MM Stoica a vorbit despre tânărul portar in direct la Telekom Sport. Managerul general de la FCSB a povestit despre ascensiunea lui Târnovanu. 

"Emoţii am avut... dar şi el a avut. Şi Decan e al nostru. Ambii au talie foarte bună. Târnovanu are 1,98. Fane a venit şi ne gândeam ca are doar fizic. Marius Popa a lucrat enorm cu el şi ameliorarea în jocul lui s-a simţit.

Mai ales în jocul cu piciorul, unde avea probleme. Acum nu mai are. A devenit mai atletic şi a avut şi la echipa a doua meciuri de excepţie. E un portar tânăr", a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

MM Stoica a vorbit şi despre portarul titular de la FCSB, Andrei Vlad, pe care il consideră peste Arlauskis sau Tătăruşanu!

"Am încredere in Vlad pentru că îl cunosc. Iar despre ce spune suporterii.. Ce să zic? Aşa ziceau şi de Tătăruşanu. Nu mă interesează ce scriu suporterii. Il văd pe Vlad cel mai bun portar peste Arla, Tătăruşanu... când aveau vârsta lui Vlad, logic. Ca să plece Ştefan Târnovanu trebuie să primească o oferta de la Liga I". 

Sepsi - FCSB 0-1, în Liga 1

CSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, ultima din 2021. Echipa bucureşteană termină anul pe locul 2, la zece puncte de liderul CFR Cluj. Portarul Ştefan Târnovanu, care l-a înlocuit pe Andrei Vlad în poarta FCSB, pentru că antrenorul Anton Petrea nu avea jucători under 21 la dispoziţie, a fost avut numeroase intervenţii salvatoare.

Afla mai multe despre: fcsbstefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare