Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica n-are milă de jucătorii Gazului: "Să nu le plângem drama. Nu înţeleg de ce se lamentează" + De ce nu a văzut meciul CFR-ului

EXCLUSIV | MM Stoica n-are milă de jucătorii Gazului: "Să nu le plângem drama. Nu înţeleg de ce se lamentează" + De ce nu a văzut meciul CFR-ului

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Problemele financiare de la Gaz Metan Mediaş sunt deja bine cunoscute, iar, în ciuda promisiunilor conducerii, lucrurile nu se îmbunătăţesc.

EXCLUSIV | MM Stoica n-are milă de jucătorii Gazului: "Să nu le plângem drama. Nu înţeleg de ce se lamentează" + Cum a comentat prestaţia CFR-ului

Gaz Metan este într-o situaţia critică! Clubul din Mediaş a ieşit din insolvenţă în iunie 2020 şi nu mai poate trece acum printr-o altă procedură de insolvenţă, riscând falimentul.

Echipa este la un pas de dispariţie din cauza numeroaselor probleme financiare.

Jucătorii Gazului se plângă de bani şi au restanţe financiare mari. MM Stoica nu a rămas impresionat de declaraţiile jucătorilor de la Gaz Metan. În opinia managerului de la FCSB, fotbaliştii sunt de vină pentru situaţia în care au ajuns. 

"Ieri, băiatul lui Florin Cernat, a împlinit 18 ani şi am plecat la Galaţi, după emisiune. Am stat o oră jumătate, n-am văzut meciul. Am înţeles că nu aveam motive să fiu euforic după meci. Am înţeles că a avut un meci buni CFR. Jucătorii de la Mediaş, dacă voiau şi vedeau că nu sunt plătiţi, depuneau memorii. Să nu le plângem drama jucătorilor de la Mediaş.

Regulamentul e clar. Foarte simplu îţi depui memopriu, devii jucător liber. Toată lumea plânge de nu mai poate. În România e un stadion care nu se deschide dacă nu există semnături. Asta e România. Dacă ai valoare ca fotbalist român, te duci la altă echipă. Cea mai sigură plată din lume e în fotbal. Dacă şi-ar depune memorii jucătorii de fotbal, s-ar desfiinţa 10 cluburi din 16? Nu cred.

Nu înţeleg de ce se lamentează. Îţi spun eu ce se întâmplă la multe cluburi. Salariile clar se încasează, după câteva luni, depinde de ce semnezi. Îi ţii din prime şi semnaţi aici şi ne păsuiţi până intră drepturile de televizare. Deci nu...", a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

Gaz Metan este pe locul 14 în clasamentul din Liga I, cu doar 22 de puncte. Dinamo se află pe penultimul loc, cu 12 puncte. 

Afla mai multe despre: gaz metanmm stoica 

viewscnt
Articole similare