Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV MM Stoica, pus pe glume! L-a întrerupt pe Dică în direct: ”Nu trebuia să spui asta că poate îi vin idei lui Gigi” :)

EXCLUSIV MM Stoica, pus pe glume! L-a întrerupt pe Dică în direct: ”Nu trebuia să spui asta că poate îi vin idei lui Gigi” :)

FCSB

Comentarii

CFR Cluj este liderul clasamentului din Liga I, cu 42 de puncte. În timp ce, FCSB este pe locul 2, cu 37 de puncte. Lupta la titlu continuă!

EXCLUSIV MM Stoica l-a întrerupt pe Dică: ”Nu trebuia să spui asta că poate îi vin idei lui Gigi” :)

Încă de când a preluat-o pe FCSB, Gigi Becali nu s-a putut abţine din a fi foarte implicat în felul în care este condusă echipa.

Pe lângă responsabilităţile care îi revin unui patron de club, latifundiarul îşi dă cu părerea în legătură cu primul 11 şi schimbările şi dă jucători afară din lot după propriul plac.

De asemenea, de-a lungul timpului, Becali a încercat să le schimbe rolul jucătorilor din teren. Bazat pe acest fapt, MM Stoica a făcut-o o glumă în direct! :)

Nicolae Dică a analizat lotul Macedoniei de Nord şi a dezvăluit: ”Apropo de Stefan Ashkovski l-am văzut la un meci când a jucat fundaş dreapta, el fiind stângaci... şi a dat şi gol şi am zis incredibil”.

MM Stoica a glumit şi a stârnit răsete în studio: ”Nu trebuia să spui asta că poate îi vin idei lui Gigi cu Cordea”. :)

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare