Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV MM Stoica râde de rivalii de la CFR Cluj + L-a luat peste picior pe Dan Petrescu: ”Chiar nu are simţul ridicolului deloc”

EXCLUSIV MM Stoica râde de rivalii de la CFR Cluj + L-a luat peste picior pe Dan Petrescu: ”Chiar nu are simţul ridicolului deloc”

Superliga

Comentarii

Formaţia CFR Cluj, liderul Ligii 1, a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a primului eşalon, în care gazdele au egalat la ultima fază.

EXCLUSIV MM Stoica l-a luat peste picior pe Dan Petrescu după remiza de la Craiova: ”Chiar nu are simţul ridicolului deloc” + Nu a fost impresionat de golul lui Petrilă

Golul clujenilor a fost marcat de Petrila, în minutul 14. Pentru Craiova a egalat Gustavo, în minutul 90+6.

De la clujeni a fost eliminat Camora, în minutul 84, când a primit al doilea cartonaş galben.
 
La final a fost eliminat şi Bălgrădean după o discuţie aprinsă 

”CFR Cluj pierde puncte în ultimele faze. Niciodată nu s-a întâmplat ca CFR-ul să aibă asemenea serie. Chiar dacă e normal să te uiţi doar în curtea ta, e bine să ne mai uităm şi la adversarele nostre pentru că nu jucăm singuri. Şi vedem CFR-ul care joacă un nivel mult sub ce juca. Am văzut un CFR care a jucat cum a jucat şi au dat goluri din devieri. Azi pe o greşeală a lui Mateiu.

(n.r. despre golul lui Petrilă) A fost un şut. Frumoase sunt golurile marcate de Octavian Popescu. Nu este primul gol de portar pe care îl ia Pigliacelli, tot s-a zis că e cel mai bun portar dar eu nu îl văd un portar atât de clamoros. Se explică dacă au avut cazuri de COVID. Că aşa s-a scris. Eu remarc evoluţia unui jucător: Creţu. Foarte bun joc făcut de ei.

Petrescu a spus că ajunge abia în ziua meciului cu UTA. Că pleacă cu maşina, acum întrebarea este ce maşină are? De jucărie? Nu se poate să baţi câmpii în halul ăsta. Nu inţeleg. E sâmbăta azi nu e duminică cum spune el. E ceva incredibil, chiar nu poţi să ai simţul ridicolului deloc. Nu l-am văzut pe Debeljuh în careu deloc şi el zice că a fost penalty”, a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

Au evoluat echipele:

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu (Vlădoiu ’83), Papp, Screciu, Bancu – Cîmpanu (Gustavo ’46), Creţu, Mateiu (Căpăţînă ’83), Baiaram (Vînă ’78) – Ivan, Koljic (Markovic ’73) . Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Camora – Bordeianu (Chipciu ’63), Boateng, Deac (Cestor ’87) – Omrani (Sacko ’63), Debeljuh (Buş ’79), Petrila (Birligea ’87). Antrenor: Dan Petrescu

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1, cu 60 de puncte. Echipa de pe locul doi, FCSB, are 51 de puncte şi un joc mai puţin (23). Universitatea Craiova este pe 5, cu 36 de puncte.
 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescumm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare