Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV MM Stoica s-a luat de Burleanu şi Stoichiţă: "Ce selecţioner vor? Nu are nicio noimă ce fac..."

EXCLUSIV MM Stoica s-a luat de Burleanu şi Stoichiţă: "Ce selecţioner vor? Nu are nicio noimă ce fac..."

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner, după ce Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea.

EXCLUSIV MM Stoica s-a luat de Burleanu şi Stoichiţă: "Ce selecţioner vor? Nu are nicio noimă..."

Răzvan Burleanu a încercat să îi convingă pe Hagi şi Răzvan Lucescu, dar ambii l-au refuzat. Acum, preşedintele poate să apeleze la alt nume, iar acesta ar putea fi Ladislau Boloni, care ar putea să revină ca selecţioner. 

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au zburat la Nisa, în Franţa, pentru a discuta cu Boloni.

MM Stoica critică modul cum decurg căutările pentru noul selecţioner. "Inseamnă că pur şi simplu mergem să vizităm" a răbufnit MM. 

"După unghi e cine a făcut fotografia de la Salonic. Eu mă gândeam când ai zis că merg la Nisa că discută cu Ursea pentru că Ursea a fost la Nisa antrenor. Ursea nu mai e la Nisa, Ursea e in Elveţia probabil. Ideea este in felul următor, Comisa Tehnică se reuneşte, şe discuta, se face portret robot, ce vrem?

Unul cu exeprienţă, unul cu carismă, care este mai emoţional, ii facem profilul. Dar dacă tu spui că pe lista ii ai pe Boloni şi Mutu şi pe Edi Iordănescu, nu are nicio noimă. Inseamnă că pur şi simplu mergem să vizităm.

Pai nu inţeleg ce vrei? Vrei cu Mutu un tip carismatic şi care a fost fotbalist foarte bun şi crezi că işi va da viaţa pentru a face rezultate sau mergi pe experienţa lui Boloni care are 68 de ani.

Al cărui CV este indiscutabil, excelent pentru ca omul a făcut performanţă in Belgia, in Portugalia şi cu naţionala făcea ceva nou. Undeva este o fractură de logică, nu fisură, fractură!

Inseamnă că nu te interesează un profil de selecţioner, te interesează să ocupi postul", a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

Câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986, Boloni a mai fost selecţioner în 2000.

Afla mai multe despre: mm stoicanaţională româniei 

viewscnt
Articole similare