Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Moment amuzant cu Marius Niculae şi Pinto la Sporting: ”L-am întrebat cum pot să cer şi eu un pahar... Toţi de la masă erau pe jos de râs”

EXCLUSIV | Moment amuzant cu Marius Niculae şi Pinto la Sporting: ”L-am întrebat cum pot să cer şi eu un pahar... Toţi de la masă erau pe jos de râs”
Comentarii

Marius Niculae îşi aduce aminte cu plăcere de perioadă petrecută la Sporting şi mai cu seamă de o întâmplare petrecută în primul cantonament cu echipa, la Rio Maior, când Pinto i-a luat paharul din faţă şi apoi ”l-a învăţat” să ceară altul, continuarea a fost memorabilă.

”Primul contract a fost cel care mi-a rămas în minte. Când m-am transferat la Sporting şi m-am dus în cantonamentul echipei Sporting, la Rio Maior, eram cel mai scump transfer la vremea aceea pentru Sporting. Am fost foarte bine primit. Bineînţeles, era un grup foarte unit. Mulţi, mulţi jucători de valoare. Am ajuns la echipă, am ajuns direct la masă.

Pinto mi-a luat paharul din faţa mea, nu aveam pahar de apă şi l-am întrebat în engleză cum pot să cer şi eu un pahar şi mi-a zis în portugheză un cuvânt pe care nu pot să-l zic aici. Şi m-am dus la o doamnă. Am spus acel cuvânt daţi-mi şi mie - cum a zis el - acea femeie a început să râdă, toţi de la masă erau pe jos de râs şi m-am simţit foarte ruşinat la acel moment şi asta mi-a rămas în minte”, a declarat Marius Niculae la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius niculaesportingpinto,  

viewscnt
Articole similare