Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Moment fabulos! S-a aflat ce le-a spus Dan Petrescu fotbaliştilor în vestiar: "Nu o s-o bateţi niciodată. Dacă o să-i învingem, eu îmi rup carnetul de antrenor"

EXCLUSIV | Moment fabulos! S-a aflat ce le-a spus Dan Petrescu fotbaliştilor în vestiar: "Nu o s-o bateţi niciodată. Dacă o să-i învingem, eu îmi rup carnetul de antrenor"

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a povestit cât adevăr stă în spatele afirmaţiilor, pe care Dan Petrescu le face înaintea unor meciuri considerate facile pentru CFR Cluj.

Dan Petrescu nu-i menajează nici pe jucătorii lui CFR Cluj

"Bursucul" e cunoscut drept un antrenor exigent, care exagerează în privinţa anumitor declaraţii, pentru a-şi mobiliza fotbaliştii. Deşi a avut în faţă echipe inferioare, Dan Petrescu le-a ridicat pe piedestal prin cuvintele sale. 

În schimb, lucrurile au stat diferit pe teren, unde CFR Cluj e aproape de al treilea titlu consecutiv de campioană în Liga 1. De asemenea, clubul din Gruia a avut un parcurs entuziasmant în Europa, în acest sezon, unde a fost eliminată cu greu de Sevilla din 16-imile Europa League, după două remize, 1-1 la Cluj şi 0-0 în Spania. 

Adevărul din spatele declaraţiilor lui Dan Petrescu a fost dezvăluit de Andrei Vochin, care şi-a adus aminte de un moment petrecut pe vremea când tehnicianul scria istorie la Unirea Urziceni: 

"Îmi amintesc de perioada când era la Urziceni şi avea meci cu Gloria Buzău, o echipă slabă, jos de tot şi nu se punea problema în mod normal în privinţa câştigătoarei. Şi cum face el un meci amical miercuri aşa, aştia nu au jucat bine şi, ca să-i motiveze, a zis ceva de genul 'Nu o s-o bateţi niciodată pe Buzău. Dacă o să-i învingem, eu îmi rup carnetul de antrenor'. Ştii ce s-a întâmplat? A bătut Urziceni cu 5-0, i-au călcat în picioare", a declarat consilierul preşedintelui FRF, în cadrul emisiunii Sport Center. 

Afla mai multe despre: dan petrescuunirea urziceni 

viewscnt
Articole similare