Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momente confuze în cazul fotbaliştilor Astrei suspectaţi de dopaj: "Avocatul: 'Aoleu. Am uitat. Vă trimit o cerere'". Balaj a anunţat încă o lovitură pentru jucători

EXCLUSIV | Momente confuze în cazul fotbaliştilor Astrei suspectaţi de dopaj: "Avocatul: 'Aoleu. Am uitat. Vă trimit o cerere'". Balaj a anunţat încă o lovitură pentru jucători

Superliga

Comentarii

Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Cristi Balaj, a oferit detaliile cazului în care sunt implicaţi fotbaliştii Astrei, Kehinde Fatai, Takayuki Seto şi Alex Ioniţă.

Kehinde Fatai, Takayuki Seto şi Alex Ioniţă sunt suspecţi de încălcarea regulamentului anti-doping. Cei trei şi-au introdus în corp 100 de mililitri de vitamine şi minerale, în decurs de mai puţin de 12 ore, peste limita admisă. Această metodă e interzisă de WADA. 

Fotbaliştii Astrei au pierdut apelul. Ce s-a întâmplat la procesul cu ANAD

ANAD a fost dată în judecată de cei trei fotbalişti ai Astrei, iar situaţia fotbalilştilor nu s-a schimbat. Până în acest moment, Fatai, Seto şi Ioniţă nu şi-au putut demonstra nevinovăţia. Mai mult, Cristi Balaj a povestit care au fost problemele întâlnite: 

"Am vrut să le dau posibilitatea să se apere în regim de urgenţă. S-a organizat prima şedinţă de audiere, fără ca jucătorii să plătească acea taxă cunoscută, din dorinţa de a descoperi adevărul. La prima şedinţă s-a prezentat doar avocatul, sportivii nu au venit, şi au cerut amânare. S-a reprogramat peste o lună. Peste o lună nu a venit nimeni. Avocatul a fost sunat, <<Aoleu. Am uitat. Vă trimit o cerere de amânare>>. Şi din nou s-a amânat peste o lună. 

Pe mine m-au pierdut. De ce nu vin să se apere, să demonstreze că au dreptate? Din ce am înţeles, au fost invitaţi online, şi ei au confirmat de primire, după care au spus că nu au confirmat. 

A cerut documente, în schimb. Din nou a primit mail să vină să ridice documentele şi nu a venit după ele. A urmat şedinţa din 14 ianuarie, când a spus că nu înţelege de ce ANAD tărăgănează. Între timp, au pierdut şi la audiere, au pierdut şi la apel", a declarat Cristi Balaj în cadrul emisiunii "Minutul 91". 

Fatai, Seto şi Ioniţă nu au mai jucat din 26 septembrie, după apariţia imaginilor controversate cu ei. În plus, fotbaliştii nu pot juca şi nici nu se pot antrena cu Astra până nu vor fi declaraţi nevinovaţi. 

Afla mai multe despre: cristi balajanadastrafataisetoalexandru ionita 

viewscnt
Articole similare