Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Momente cumplite pentru Elvir Koljic. Starul Craiovei ar avea fractură de peroneu. Constantin Zotta: "Haţegan a procedat ca un arbitru de elită" Reacţia lui Andrei Vochin

EXCLUSIV Momente cumplite pentru Elvir Koljic. Starul Craiovei ar avea fractură de peroneu. Constantin Zotta: "Haţegan a procedat ca un arbitru de elită" Reacţia lui Andrei Vochin
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a obţinut a şase victoria consecutivă în Liga I, după ce a învins, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, echipa Poli Iaşi. Meciul a fost marcat de accidentarea gravă al lui Elvir Koljic, transportat la spital după un fault al lui Mihalache.

În minutul 35, Elvir Koljic, cel mai bun marcator al oltenilor, a fost scos de pe teren cu targa şi a fost transportat la spital, după un fault dur al lui Mihalache, care a fost apoi eliminat.

La Telekom Sport, Constantin Zotta şi Andrei Vochin, doi dintre experţii postului nostru de televiziune, au analizat faza cu pricina, care i-a produs o accidentare gravă atacantului bosniac.

"Foarte mult ghinion şi pentru Koljic şi pentru Mihalache. Îl va avea pe conştiinţă probabil cu accidentarea asta. Se leagă mult cu ce a zis el, că a crezut că nici nu l-a atins, pentru că aşa a simţit atunci. Mult ghinion pentru Koljic, el a avut fractură şi înainte de Craiova şi la naţionala Bosniei, când la fel, era în formă. Acum, începutul ăsta bun de campionat, era în mare formă, mare păcat" a explicat Andrei Vochin.

El a fost completat de expertul Telekom Sport, Constantin Zotta: "Piciorul stâng nu l-a mai putut controla şi aşa îi provoacă accidentarea gravă lui Elvir Koljic" a spus Zotta. Fostul arbitru internaţional a remarcat felul în care a procedat Haţegan la această fază:

"Haţegan a procedat ca un arbitru de elită, cum de altfel şi este. Această acţiune iniţial impunea un cartonaş galben, dar Haţegan a evaluat consecinţele intrării lui Mihalache şi a dat corect cartonaş roşu. Acesta este motivul - accidentarea gravă - pentru care Haţegan a dat roşu" a mai completat Constantin Zotta.

"Să vedem acum dacă se confirmă verdictul (n.r fractură de peroneu) să nu fie şi cu smulgere. M-aş mira să nu fie afectată glezna, nu doar peroneul" a mai spus şi Andrei Vochin.

Mihalache, după meci: "Imi pare sincer rău!"

Fotbalistul ieşenilor şi-a cerut scuze după meci: "Îmi pare foarte rău, pentru că m-am uitat de zeci de ori la reuluări şi după aceea am aflat că a fost o accidentare gravă. A fost un duel în care am jucat mingea, m-am uitat şi pe reluare. Mingea a rămas la mine. Eu m-am dus în prima fază cu piciorul drept, am luat mingea şi cu stângul am văzut pe reluare că l-am atins. Nici cea mai mică intenţie nu am avut-o să îl lovesc. M-am dus fix să câştig duelul. Îmi pare foarte rău, am 35 de ani, nu am lovit în viaţa vieţii mele pe nimeni. E al doilea roşu din carieră pe care îl iau" a mărturisit el la finalul partidei.

Afla mai multe despre: elvir koljicconstantin zottaandrei vochin 

viewscnt
Articole similare