Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momente cumplite pentru Tsoumou. De ce a ratat finalul de an la FCSB: "Am riscat să-mi pierd viaţa, luna trecută"

EXCLUSIV | Momente cumplite pentru Tsoumou. De ce a ratat finalul de an la FCSB: "Am riscat să-mi pierd viaţa, luna trecută"

FCSB

Comentarii

Juvhel Tsoumou s-a despărţit deja de FCSB şi, aşa cum a declarat într-un interviu pentru Telekom Sport, se pregăteşte pentru o nouă aventură în MLS, în Suedia sau în Norvegia.

Despărţirea de FCSB este, însă, cea mai mică problemă pentru Tsoumou. Atacantul de 29 de ani a traversat momente cumplite, la finalul lunii trecute, iar acum este fericit că poate juca din nou fotbal. În cadrul unui meci din calificările pentru Cupa Africii pe Naţiuni din 2021, Tsoumou a fost lovit de portarul naţionalei din Guineea Bissau şi şi-a pierdut cunoştinţa.

VIDEO CU ACCIDENTAREA TERIBILĂ A LUI TSOUMOU:

"În ultimele săptămâni, cam de acum o lună, am avut o accidentare de la un meci internaţional, când am jucat în Congo împotriva celor din Guineea Bissau. Mi-a luat cam patru săptămâni să îmi revin şi nu m-am putut antrena. Două săptămâni nu am putut vorbi.

Sunt foarte fericit că Dumnezeu mi-a dat o a doua şansă. După accident mi-a fost foarte greu să revin. Mi-au spus că riscam să îmi pierd viaţa. De aceea nu îmi fac nicio grijă în privinţa acestei situaţii, cea a contractului sau altceva de genul. Eu sunt foarte fericit că sunt sănătos" , a dezvăluit Tsoumou pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsteauatsoumou 

viewscnt
Articole similare