Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momente geniale cu Florentin Petre şi Giani Kiriţă. Asemănarea nebună dintre telenovele şi vânzarea clubului Dinamo: "Mai ştiu eu un serial care a ţinut 40 de ani"

EXCLUSIV | Momente geniale cu Florentin Petre şi Giani Kiriţă. Asemănarea nebună dintre telenovele şi vânzarea clubului Dinamo: "Mai ştiu eu un serial care a ţinut 40 de ani"
Comentarii

Luna mai a fost una extrem de agitată pentru fanii dinamovişti, care sperau ca Ionuţ Negoiţă să vândă clubul din Ştefan cel Mare către fondul de investiţii spaniol adus la negocieri de Ioan Andone.

Până la urmă, negocierile au picat, iar Ionuţ Negoiţă a rămas în continuare principalul finanţator al lui Dinamo, totul spre surprinderea fanilor şi a foştilor mari jucători ai clubului.

"Ne întreabă oamenii tot timpul despre vânzarea clubului... E un serial, care durează, să nu fie ca ăla, Tânăr şi neliniştit, ăla a durat vreo 40 de ani. Cred că mai e şi acum. E de-o seamă cu noi" , a spus Florentin Petre.

"Tată, e un subiect pe care, efectiv, nu-l stăpânim. E o telenovelă. Noi eram, petreceam şi tu erai cu lapte şi miere şi te uitai la telenovele, taci din gură. La Sclava Isaura te uitai tu" , a glumit Giani Kiriţă.

Apoi, cei doi au revenit la lucruri serioase şi au discutat despre viitorul clubului Dinamo. "Durează mult, lucrurile nu sunt în regulă, oamenii întreabă, noi nu ştim ce să le răspundem. Situaţia e destul de complicată şi îmi pare rău de tot ce se întâmplă. Îmi pare rău că s-a ajuns într-un moment ca acesta.

Pentru mine a fost o tristeţe enormă, pentru că eu nu am fost crescut şi educat aşa. Numai când spui Dinamo, păi, spui istorie, spui Steaua sau Rapid, echipe cu tradiţie, eu nu pot să mă gândesc că dispare acest club. Ar fi un coşmar" , a declarat Florentin Petre.

"Ne dorim din suflet să nu se întâmple aşa ceva, nu are cum să dispară un club ca Dinamo. Nici nu vreau să mă gândesc la scenariul ăsta. Pentru mine e inacceptabil să se întâmple lucrul acesta, aşa că să sperăm că totuşi va fi bine" , a continuat Kiriţă.

Afla mai multe despre: kiritaflorentin petre 

viewscnt
Articole similare