Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Momente şocante la Giurgiu! Anamaria Prodan, criză de gelozie! L-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa! Ce s-a întâmplat

EXCLUSIV | Momente şocante la Giurgiu! Anamaria Prodan, criză de gelozie! L-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa! Ce s-a întâmplat

Fotbal intern

Comentarii

Finalul partidei dintre Astra Giurgiu şi FC Botoşani a adus momente şocante în parcarea stadionului. Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, iar motivul este unul de-a dreptul incredibil.

UPDATE | După o discuţie lungă, Dan Alexa, Anamaria Prodan şi tânăra de la care ar fi pornit tot scandalul au părăsit stadionul din Giurgiu.

Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia care ar fi enervat-o pe Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a făcut o adevărată criză de gelozie în parcarea stadionului din Giurgiu. Supărată că Dan Alexa era aşteptat de o altă femeie, Anamaria Prodan s-a dus şi l-a lovit pe Alexa cu pumnul în faţă, după cum susţin sursele Telekom Sport.

Cei doi au intrat, mai apoi, la vestiare, acolo unde a continuat cearta.

Pentru moment, Dan Alexa nu a părăsit stadionul. Rămâne de văzut care vor fi reacţiile celor doi protagonişti, după un asemenea scandal monstru. În ultima perioadă, în lumea fotbalului au circulat tot mai multe zvonuri despre apropierea dintre Alexa şi Anamaria Prodan, negate însă de soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

viewscnt
Articole similare