Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul adevărului pentru Nicolae Dică! Antrenorul de la FCSB a răspuns la cele mai dure întrebări. Cum s-a apărat

EXCLUSIV | Momentul adevărului pentru Nicolae Dică! Antrenorul de la FCSB a răspuns la cele mai dure întrebări. Cum s-a apărat

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a avut de răspuns la cele mai dure şi incomode întrebări, într-o perioadă în care tehnicianul celor de la FCSB e criticat de toată lumea. Ce a avut de spus şi cum s-a apărat ”Nick” puteţi vedea mai jos.

Vlad Enăchescu, Emil Grădinescu, Bogdan Cosmescu, Silviu Tudor Samuilă şi Alex Rădulescu i-au pus lui Nicolae Dică exact întrebările la care toţi fanii FCSB-ului aşteptau un răspuns.

De ce nu joacă nimic FCSB, cum e perceput acum după implicarea lui Becali la echipă, dacă are impresia că e mai puţin iubit acum de suporterii roş-albaştrilor şi care sunt meciurile unde crede că FCSB a jucat bine de la un capăt la celălalt? Cum a reacţionat Dică la aceste întrebări directe vedem în materialul video următor:

Ţi-e teamă că orice ai face bine la FCSB, lucrul acesta nu va fi văzut de nimeni şi o să rămâi cu ştampila că ai acceptat imixtiunile lui Becali şi îţi vei găsi cu greu o viitoare echipă?

Răspunsul lui Dică: ”Am avut o ofertă chiar acum trei săptămâni şi nu mi-e frică de faptul că n-o să am oferte după ce plec de la Steaua. A fost tot din Liga I

De nu se văd niciun fel de trasee în jocul echipei deşi au trecut şase luni de la startul sezonului?

Răspunsul lui Dică: ”Eu zic că dacă te uiţi atent poţi să vezi nişte trasee. Dacă ne uităm la meciul de la Iaşi, la golul lui Man, până la execuţia lui personală, putem vedea cum ajunge balonul acolo. Lucrurile alea le-am făcut în antrenament. Mijlocaşii verticalizează pe atacant, când au spaţiu”.

Ne poţi spune două meciuri bune, cap-coadă, făcute de FCSB în acest sezon?

Răspunsul lui Dică: ”Sincer să fiu este greu ca o echipă să ţină un ritm 90 de minute şi să joace perfect de la început până la sfârşit”

După acest mandat ca antrenor, crezi că eşti mai popular sau mai puţin popular în rândul fanilor echipei decât în perioada când erai jucător?

Răspunsul lui Dică: ”Cred că sunt mai popular. Mult mai mulţi copii mă cunosc acum faţă de perioada în care eram jucător”

De ce ai ales să stai la FCSB dacă patronul a spus că face el echipa?

Răspunsul lui Dică: ”Patronul nu a spus că face el echipa. A mai ieşit înainte de unele jocuri şi a spus echipa. Echipa e făcută de mine. Vorbesc cu patronul, îi spun echipa, dar echipa este făcută de mine”

Afla mai multe despre: dicaradoiintrebaritelekom sport 

viewscnt
Articole similare