Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul care a readus speranţa în ţară că România poate ajunge la EURO 2020! Cum a răsturnat Mirel Rădoi aşteptările

EXCLUSIV | Momentul care a readus speranţa în ţară că România poate ajunge la EURO 2020! Cum a răsturnat Mirel Rădoi aşteptările
Comentarii

Antrenorul Concordiei Chiajna şi colegul lui Mirel Rădoi de la cursurile pentru licenţa Pro, Florin Bratu, a avut un mesaj special pentru selecţioner, înainte de Islanda - România.

Islanda - România, joi, de la 21:45, pe Telekomsport.ro

Florin Bratu susţine că victoria cu Austria din Liga Naţiunilor, scor 3-2, a fost meciul în care tricolorii au spart gheaţa în mandatul lui Mirel Rădoi. Antrenorul are încredere că naţionala se va califica în finala barajului pentru EURO 2020:

"Mirel, care este coleg cu mine la licenţa Pro, e un antrenor tânăr un antrenor cu potenţial imens de la care ai ce învăţa îi urez succes. Nu va fi uşor, pentru că e o deplasare dificilă,dar ceea ce am văzut în meciul împotriva Austriei îmi dă curaj, îmi dă încredere că în această seară ne vom califica.

Vreau diseară să ne calificăm şi să nea dea şi nouă, antrenorilor, oamenilor de fotbal, fotbaliştilor mâine un zâmbet pe buze la antrenamente. Pe stradă să vorbim, pentru că avem nevoie şi noi să ne hrănim cu victorii, cu calificări mai departe", a declarat Florin Bratu pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: florin bratumirel radoinationalaislanda romania 

viewscnt
Articole similare