Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul în care Bănel Nicoliţă a refuzat să joace contra FCSB-ului: ”Este în sufletul meu”. Disputa pe care a avut-o cu Dan Petrescu: ”Întrebaţi-l, că nu mint”

EXCLUSIV | Momentul în care Bănel Nicoliţă a refuzat să joace contra FCSB-ului: ”Este în sufletul meu”. Disputa pe care a avut-o cu Dan Petrescu: ”Întrebaţi-l, că nu mint”

Superliga

Comentarii

Bănel Nicoliţă a povestit cum a refuzat să joace împotriva FCSB-ului, când doar ce semnase cu ASA Târgu Mureş şi antrenor acolo era Dan Petrescu.

Aproape şase ani a jucat Bănel Nicoliţă la FCSB, timp în care a cunoscut cele mai mari satisfacţii din carieră. Fostul internaţional român a luat de două ori titlul cu FCSB, o Cupă a României, o Supercupă şi a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA. Nicoliţă a plecat în 2011 de la FCSB, când a fost cumpărat de Saint-Etienne, dar a rămas cu sufletul alături de echipa lui Gigi Becali.

Nicoliţă a fost atât de ataşat de FCSB încât a refuzat să joace într-un meci contra acestei echipe. S-a întâmplat în vara lui 2015, când Nicoliţă se înţelesese cu ASA Târgu Mureş, unde ajunsese şi Dan Petrescu. Primul meci oficial urma să fie Supercupa României, chiar contra FCSB-ului. Nicoliţă susţine că a refuzat să joace în acea partidă, după ce Dan Petrescu nu i-a oferit garanţia că va rămâne la ASA Târgu Mureş:

”Nu am vrut să joc împotriva Stelei. Am zis: ”dacă dumneavoastră rămâneţi aici în continuare da, semnez şi rămân în continuare. Nu vreau să semnez doar ca să joc împotriva Stelei. Steaua e în sufletul meu şi nu pot să fac acest lucru”. Întrebaţi-l, că nu mint cu nimic”, a povestit Bănel Nicoliţă pentru Telekom Sport.

Nicoliţă a refuzat să joace contra FCSB-ului, chiar dacă putea câştiga încă un trofeu în carieră

Bănel Nicoliţă doar ce semnase cu ASA Târgu Mureş şi putea să câştige şi primul trofeu. Ardelenii s-au impus atunci cu 1-0 în faţa FCSB-ului, în Supercupa României. Însă Nicoliţă n-a fost convins de faptul că Dan Petrescu va rămâne la ASA, astfel că a refuzat să-şi înfrunte fosta echipă.

Imediat după partida cu FCSB, Dan Petrescu a semnat cu chinezii de la JS Suning. Tot în acea vară, Bănel Nicoliţă şi-a reziliat contractul cu ASA Târgu Mureş şi a semnat cu Viitorul. Până la urmă, fostul mijlocaş al FCSB-ului avea să ajungă la ASA, dar în 2017.

Autor: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: banel nicolita 

viewscnt
Articole similare