Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul în care Contra i-a pus lui Gattuso cremă de ras în pantofi. Cum a reacţionat fostul mijlocaş

EXCLUSIV | Momentul în care Contra i-a pus lui Gattuso cremă de ras în pantofi. Cum a reacţionat fostul mijlocaş

Serie A

Comentarii

Cosmin Contra a povestit cum era în afara terenului Gennaro Gattuso, unul dintre cei mai duri jucători din istorie. Selecţionerul României spune că ”Rino” ţinea la glume, chiar dacă ele veneau de la jucători mai tineri.

Cosmin Contra şi Gennaro Gattuso au păstrat o relaţie foarte bună, din perioada în care cei doi erau colegi la AC Milan. Fostul mare mijlocaş italian i-a urat succes lui Contra, în momentul în care acesta a preluat funcţia de selecţioner al României. La rândul său, Cosmin Contra speră că va avea rezultate excelente cu AC Milan - echipă pe care Gattuso o pregăteşte în prezent:

”E pe val ”Rino”. Mă bucur pentru el, pentru că ştiu cât şi-a dorit să antreneze Milanul, ştiu dificultăţile pe care le-a avut la început. Chiar l-am felicitat şi am vorbit cu el la început şi, dacă l-aţi fi văzut la început când nu mergeau lucrurile, era desfigurat. Zicea că nu poate să doarmă, nu găseşte soluţiile pentru a face ca Milan să iasă din criza aia”, a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport.

Selecţionerul României a povestiti şi despre o altă faţă a lui Gattuso, diferită faţă de cea arătată pe teren, unde era unul dintre cei mai răi jucători: ”În afara terenului era jucătorul de care făceam multe glume. Aveam un grup, ăştia mai tineri care eram la Milan şi îi făceam întotdeauna glume. Îi puneam spumă de ras.. venea cu nişte pantofi haioşi şi noi puneam spumă de ras sau îi atârnam tricourile în vestiar, în mijlocul vestiarului. Şi nouă ne plăcea reacţia lui, când venea de la duş, era simpatic rău. Stăteam şi împreună, în acelaşi bloc şi chiar ne întâlneam foarte des în rezidenţa aia unde stăteam. Stăteam mai mulţi jucători acolo”.

Afla mai multe despre: serie aac milangennaro gattusocosmin contra 

viewscnt
Articole similare