Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul în care George Ogăraru a refuzat o ofertă de TOP, după ce a jucat la Ajax: "Era prea complicat"

EXCLUSIV | Momentul în care George Ogăraru a refuzat o ofertă de TOP, după ce a jucat la Ajax: "Era prea complicat"
Comentarii

George Ogăraru s-a despărţit, la începutul acestui an, de FC Viitorul, unde a ocupat funcţia de coordonator al departamentului de scouting. Imediat după plecarea de la clubului lui Gheorghe Hagi, a izbucnit pandemia de coronavirus, astfel că fostul fundaş dreapta n-a mai primit nicio ofertă din fotbal.

George Ogăraru a profitat din plin de perioada petrecută acasă şi a recunoscut că această pauză prilejuită de pandemia de coronavirus l-a ajutat să stea mai mult alături de familia sa. De altfel, fostul jucător al Stelei a recunoscut că familia a jucat un rol esenţial în momentul în care a refuzat-o pe Seattle Sounders.

Clubul din MLS l-a dorit insistent pe Ogăraru, care abia se despărţise de Sion, în 2012, însă distanţa uriaşă faţă de România l-a determinat să refuze oferta venită de la dubla campioană a SUA. Chiar în acel sezon în care a negociat cu fundaşul român, Seattle Sounders a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor din zona CONCACAF.

"Îmi place mai mult să combin partea tehnică cu partea administrativă, genul de manager. Am avut norocul şi oportunitatea de a cunoaşte fotbalul din mai multe ţări şi felul în care sunt organizate mai multe cluburi şi există această oportunitate şi această nevoie, cel puţin în România.

De când m-am despărţit de FC Viitorul, nu am mai avut nicio ofertă. Nu vreau să stau departe, dar nu pot să spun că nu m-am bucurat de această perioadă. Au fost patru luni de zile în care am stat acasă, o perioadă la care nu speram. Sunt 20 de ani de când am intrat în fotbalul profesionist şi totul a fost clădit cu stres. Bineînţeles. cu bucurii, cu reuşite, dar toate au venit pe un factor de stres, fizic şi emoţional.

Aşa că pot spune că aveam nevoie de o asemenea perioadă în care am reuşit să fac tot ceea ce nu făcusem până acum. Ne-am plimbat prin atât de multe ţări, avem cinci copii născuţi în trei ţări, unul era să se nască şi în SUA. Puţină lume ştie că eram la o semnătură distanţă de Seattle Sounders.

Trebuia să se nască al patrulea copil şi am zis că asta înseamnă că trebuie să ne mutăm cu toată familia peste ocean, complicat. Nu mai erau doar două ore jumătate până la Amsterdam, erau 9-10 ore până la Seattle. N-am vrut să renunţ la toate aceste lucruri, la familie" , a declarat George Ogăraru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ogararu 

viewscnt
Articole similare