Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul în care Mirel Rădoi a băgat spaima în ”Mache” Ianuli: ”S-a uitat la mine şi m-a întrebat ce fac!” :)

EXCLUSIV | Momentul în care Mirel Rădoi a băgat spaima în ”Mache” Ianuli: ”S-a uitat la mine şi m-a întrebat ce fac!” :)

Special

Comentarii

Mirel Rădoi spune într-un interviu pentru Telekom Sport că nu are niciun fel de superstiţie, nu crede în aşa ceva şi oferă drept exemplu un episod pe care l-a trăit când era la FCSB.

Foarte mulţi jucători şi antrenori din fotbalul mondial cred în superstiţii. Nu şi Mirel Rădoi. Selecţionerul naţionalei de tineret susţine că n-a crezut niciodată în aşa ceva şi nu s-a ferit de obieciurile considerate ghinioniste. Pentru a exemplifica, Rădoi povesteşte o întâmplare amuzantă din perioada în care era la FCSB, cu Marius ”Mache” Ianuli în prim-plan:

”(Ai superstiţii?) Nu. Chiar m-am trezit la un moment dat, îţi fac o scurtă paranteză. Eram la Steaua şi, nu mai ştiu, câştigasem două partide, intrasem în cantonmament şi urma a treia partidă. Nu mai ştiu cu cine jucam, jucam acasă. Am făcut egal, oricum. Dar stăteam la masă şi, la un moment dat, Mache se uită la mine şi zice: ”Mire, ce ai făcut?” Şi mă uitam aşa la el, nu ştiam ce se întâmplă. Mă uitam şi îi zic: ”ce am făcut?” / ”Păi nu vrei să câştigăm şi a treia partidă?” / ”Ba da, de ce?” / ”Păi ţi-ai schimbat ceasul”. Mă uit la el şi îi zic: ”ai impresia că am câştigat pentru că am păstrat acelaşi ceas?” Adică el chiar era un tip superstiţios şi este un tip superstiţios. Şi am zis: ”Mache, la mine nu am superstiţii. Putem să jucăm şi cu numărul 13, şi marti, la ora 13. Nu am nicio problemă”, a comentat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoisuperstitii 

viewscnt
Articole similare