Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul în care Pleşan a fost sunat de reprezentanţii lui Wenger. "Mircea Rednic poate confirma!"

EXCLUSIV | Momentul în care Pleşan a fost sunat de reprezentanţii lui Wenger. "Mircea Rednic poate confirma!"

Fotbal intern

Comentarii

Mihăiţă Pleşan a intrat în dialog cu fanii prin intermediul paginii de Facebook Telekom Sport România şi a vorbit inclusiv despre un moment care îi putea schimba cariera.

Când avea doar 19 ani şi încă evolua la Craiova, Pleşan s-a aflat pe lista de transferuri a lui Arsenal, fiind contactat la un moment dat de reprezentanţii clubului englez.

Aceştia l-au anunţat că a fost urmărit timp de 6 luni de tunari, însă în cele din urmă mutarea nu s-a mai concretizat. Deşi cariera sa ar fi putut avea un cu totul alt drum, Pleşan spune că nu regretă faptul că nu a ajuns la clubul din Premier League.

"Eram la Craiova şi Mircea Rednic poate confirma, el era antrenor şi a fost sunat prima dată. Mi-au zis că sunt urmărit de 6 luni de zile şi dacă aş fi interesat. Evident, cine nu şi-ar dori să ajungă la Arsenal. Mi-au zis să mă concentrez numai la fotbal şi că vor vorbi mai departe să vadă dacă se poate concretiza.



Nu, nu am regrete (n.r. că nu a ajuns acolo). În general nu am regrete despre cariera mea. Mi-aş fi dorit doar mai mult noroc în privinţa sănătăţii. Am mai zis, nu e uşor să joci cu 6 operaţii. Eu piciorul stâng, după prima operaţie, niciodată nu l-am mai simţit la fel. Dar fotbalul mi-a dat totul şi, după copii, e cea mai mare bucurie şi acum. Mi-aş dori ca şi în viitor să pot să ajut şi eu fotbalul cu ceea ce am învăţat de-a lungul carierei",
a declarat Mihăiţă Pleşan pentru www.telekomsport.ro.
 

Afla mai multe despre: plesanarsenalwenger 

viewscnt
Articole similare