Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Moruţan, optimist înainte de duelul cu Portugalia: "Nu sunt de neînvins!" Cum e viaţa la FCSB pentru mijlocaş

EXCLUSIV | Moruţan, optimist înainte de duelul cu Portugalia: "Nu sunt de neînvins!" Cum e viaţa la FCSB pentru mijlocaş
Comentarii

Pe 7 şi 11 septembrie, naţionala mică joacă împotriva Portugaliei (în deplasare) respectiv Bosniei (acasă). Unul dintre atuurile reprezentativei de tineret este noul jucător al FCSB, Olimpiu Moruţan. Acesta a prefaţat aşteptatele dueluri ale noii echipe a lui Mirel Rădoi şi a vorbit despre pasul important pe care l-a făcut atunci când a semnat cu FCSB.

Olimpiu Moruţan este bucuros că va colabora cu Mirel Rădoi la naţionala de tineret, dar mărturiseşte cu sinceritate că nu-l avea ca idol în copilărie pe actualul său antrenor: "Ne bucurăm că el este noul selecţioner şi îi dorim multă baftă. Ma bucur că îmi este antrenor şi că vom colabora împreună. Îmi plăcea cum juca, dar pe vremea aia aveam mai mulţi preferaţi" a declarat mijlocaşul FCSB pentru Telekom Sport.

Legat de partida derby a grupei cu Portugalia, Moruţan îşi păstrează optimismul: "Portugalia este un adversar foarte greu, dar nu este de neînvins. Trebuie să mergem motivaţi şi să scoatem un rezultat foarte bun"

La nivel personal, Mourţan spune că pasul făcut către FCSB este unul foarte important în cariera sa, iar criticile nu îl afectează: "Am făcut un pas important în cariera mea pentru că am ajuns la cea mai titrată echipă din România şi îmi doresc să fac faţă peste tot pe unde sunt chemat. Au fost momente în care nu aveam ce să fac, trebuia să trec peste critici. Sunt tânăr şi am tot viitorul în faţă, nu trebuie să pun la suflet. Vorbesc cu părinţii, ei sunt aproape de mine. Trebuie să mă concentrez pe ceea ce am de făcut şi să rămân acelaşi băiat" a declarat Olimpiu Moruţan.

Mijlocaşul în vârstă de 19 ani s-a transferat încă din decembrie la FCSB, dar a ajuns la vicecampioana României în această vară. Fotbalistul născut la Cluj Napoca are deja 11 meciuri în tricoul roş-albastru şi trei goluri marcate. La naţionala Under 21, Moruţan a bifat un singur meci. 

Afla mai multe despre: olimpiu moruţannaţionala de tineretmirel rădoifcsb 

viewscnt
Articole similare