Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Moţi este încrezător înainte de "dubla" cu Inter. Pe ce se bazează fundaşul şi care este avantajul lui Ludogoreţ

EXCLUSIV | Moţi este încrezător înainte de "dubla" cu Inter. Pe ce se bazează fundaşul şi care este avantajul lui Ludogoreţ

UEFA Europa League

Comentarii

Ludogoreţ o întâlneşte pe Inter Milano în "16-imile" de finală UEFA Europa League. Înainte de primul meci, care se vede joi, de la 19:55, în direct la Telekom Sport 2, Cosmin Moţi a vorbit, în exclusivitate, pentru Telekom Sport despre această "dublă".

De aproape opt ani la Ludogoreţ, Moţi este considerat o legendă vie la Razgrad, după performanţa reuşită, la penalty-uri, împotriva actualei FCSB. Fundaşul este şi acum în faţa unui nou meci important, cu Inter Milano. Conştient de valoarea lotului lui Antonio Conte, internaţionalul român este totuşi încrezător în şansa echipei sale şi a dezvăluit care este avantajul la meciul de joi. 

"Ne bazăm în primul rând pe suporterii care o  să vină, o să fie un stadion plin, o amtosferă frumoasă, nu avem nimic de pierdut, nu e nicio presiune pe umerii noştri, ieşim să jucăm cât mai frumos şi dacă se poate să obţinem un rezultat bun, cu atât mai bine. Vor dori şi ei să ia un avans considerabil din primul tur, ţinând cont că după returul cu noi au un derby cu Juventus, cred că vor încerca să rezolve calificarea din primul meci", a declarat Moţi. 

Inter a început etapa trecută de Serie A pe primul loc în clasament, însă la final, după înfrângerea cu Lazio, s-a ales cu poziţia a treia. Visul suporterilor şi motivul pentru care a fost Antonio Conte este câştigarea unui nou scudetto, ceea ce poate reprezenta şansa celor de la Ludogoreţ: "În ultimii ani, Inter nu a mai fost atât de aproape de campionat cum este anul acesta. Şi cred că şi ăsta este un avantaj pentru noi, că sunt mult mai concentraţi pe campionat", a mai spus Moţi. 

Afla mai multe despre: cosmin motiludogorets 

viewscnt
Articole similare