Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Moţi este o legendă în Bulgaria. N-am văzut aşa ceva”. Ce fost fotbalist din Liga I îl laudă pe fundaşul lui Ludogoreţ

EXCLUSIV | ”Moţi este o legendă în Bulgaria. N-am văzut aşa ceva”. Ce fost fotbalist din Liga I îl laudă pe fundaşul lui Ludogoreţ
Comentarii

Venelin Filipov a ajuns în această vară la Zalgiris Vilnius, acolo unde evoluează şi Liviu Antal, asta după ce s-a despărţit de FC Voluntari. Bulgarul a reuşit să câştige Cupa şi Supercupa României cu gruparea ilfoveană.

După ce a vorbit despre perioada petrecută în România, Filipov a explicat şi modul în care este văzut Cosmin Moţi în Bulgaria.

Moţi este o legendă în Bulgaria, toată lumea îl place. Şi mie îmi place, este un jucător foarte bun, constant. Joacă de mulţi ani în acelaşi ritm, la acelaşi nivel. Nu l-am văzut să facă două-trei meciuri proaste la rând.

Joacă la Ludogoreţ, care pentru mine este cea mai bună echipă din Balcani, în acest moment”, a spus Filipov.

Fostul jucător al Voluntariului şi-a adus aminte şi de meciul incredibil pe care Moţi l-a făcut împotriva celor de la Steaua, atunci când a apărat poarta lui Ludogoreţ la loviturile de departajare.

Este un meci memorabil, mi-l amintesc. L-am urmărit la TV şi a fost ceva incredibil”.

Afla mai multe despre: filipovmotibulgariavoluntari 

viewscnt
Articole similare