Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motiv de îngrijorare înainte de Islanda - România. Ioan Andone: "Să nu cumva să ne interzică, să pierdem meciul la masa verde"

EXCLUSIV | Motiv de îngrijorare înainte de Islanda - România. Ioan Andone: "Să nu cumva să ne interzică, să pierdem meciul la masa verde"

EURO 2020

Comentarii

Delegaţia României ajunge în Islanda marţi seara şi va fi testată pe aeroport pentru COVID-19. Temerea FRF e ca testele să nu fie fals-pozitive, în condiţiile în care vor fi prelucrate de un laborator al guvernului din Islanda, care nu e acreditat UEFA.

Ioan Andone, înainte de Islanda - România: "Apare unul pozitiv şi s-a terminat"

Suspiciunile au venit din partea FRF, care trebuie să se supună testării din partea guvernului din Islanda. Andrei Vochin se teme de posibile teste fals-pozitive. A fost luat în calcul şi cel mai "negru" scenariu: o posibilă înfrângere la "masa verde" a tricolorilor.

  • Afirmaţiile au fost făcute, după ce Slovan Bratislava s-a supus testărilor guvernului din Feroe, la un laborator neacreditat UEFA. Întrucât un jucător a fost depistat pozitiv, echipa a fost trimisă acasă şi a pierdut la masa verde în preliminariile Champions League. Odată reveniţi în Slovacia, cei de la Slovan Bratislava au primit rezultate negative şi au pornit un război cu oficialii din Feroe. 

"E decisiv şi sper că, pentru că am auzit şi varianta asta, să nu păţim ca Slovan Bratislava, să ajungem acolo şi cumva să ne interzică, să pierdem meciul la masa verde. 

Nu sunt laboratoare acreditate UEFA. În ziua de azi o să spună că e greşeală omenească, dintr-o delegaţie de 30 de persoane să apară unul pozitiv şi atunci s-a terminat", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.  

Laboratoarele neacreditate UEFA sperie naţionala

"Sincer, mă îngrijorează testul ăsta (n.r. - la laboratorul neacreditat UEFA), dar nu pentru că vin dintr-o zonă balcanică. Se spune că zona nordică e de o corectitudine ieşită din comun. Am văzut Suedia - Danemarca. L-am văzut pe suedezul ăla cu circul lui despre rasism. La fotbal nu mă convinge nimeni că lucrurile stau aşa.

"Mă pot gândi şi la aşa ceva în cazul nostru (n.r. - înfrângere la masa verde). Atât timp cât nu este un laborator acreditat UEFA, dă-mi voie să mă gândesc la orice. Să nu fie aşa şi să fiu eu exagerat. Dar ce s-a întâmplat în Feroe mă pune pe gânduri", a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: romaniaislandaromania islandaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare