Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivaţie specială! Cum s-au încurajat dinamoviştii pentru prima victorie a sezonului: " Am jucat pentru dânsul"

EXCLUSIV | Motivaţie specială! Cum s-au încurajat dinamoviştii pentru prima victorie a sezonului: " Am jucat pentru dânsul"
Comentarii

Alexandru Răuţă a mărturisit într-un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport cum au reuşit să treacă roş-albii peste eşecurile ruşinoase din primele trei etape ale stagiunii.

Fotbalistul ajuns la Dinamo în această vară s-a bucurat pentru prima victorie în tricoul noii sale echipe vineri seară, după jocul împotriva celor de la Academica Clinceni. Câinii i-au dedicat succesul antrenorului Eugen Neagoe, cel aşteptat să revină cât mai repede pe bancă.  
 
"Acum este o atmosferă bună. Am câştigat, ne trebuiau cele 3 puncte ca să ne revenim un pic.Sperăm la Iaşi să facem un joc bun şi să venim cu cele 3 puncte. Am jucat şi pentru dânsul meciul acesta. Ne-a şi spus să îi facem o bucurie şi dânsului luând cele 3 punct. Ne-am făcut datoria. Am avut un start foarte greu şi cu 3 echipe bune. Suntem mulţi jucători noi, trebuie să ne integrăm toţi şi să ducem echipa acolo unde trebuie. Se pare că suporterii nu au avut ceva personal cu noi. Au un război cu conducerea de când a preluat domnul Negoiţă clubul. Nici pentru noi nu este confortabil, vă daţi seama, să îi auzim din tribune că înjură. Până acum eu cred că ei au fost cu noi şi la meciul acesta chiar ne-au încurajat" a spus mijlocaşul. 
 
Răuţă nici nu concepe ca Dinamo să rateze play-off-ul pentru al treilea an consecutiv. 
 
"Domnul Neagoe ţine legătura cu stafful şi nu cred că este vreo problemă. Totul depinde de noi, nu neapărat de antrenor. Nu este diferenţă foarte mare în clasament între toate echipele, mai ales FCSB care este contracandidata noastră cum s-ar spune. Dacă legăm 2-3 victorii eu spun că suntem acolo sus şi ne vom bate anul ăsta cu şanse mari la playoff" a completat jucătorul de 27 de ani. 

Afla mai multe despre: dinamoneagoerăuţăplay-off 

viewscnt
Articole similare