Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Motivele despărţirii dintre FCSB şi Gnohere. Gigi Becali obligat să plătească o sumă frumuşică francezului

EXCLUSIV Motivele despărţirii dintre FCSB şi Gnohere. Gigi Becali obligat să plătească o sumă frumuşică francezuluigalerie foto

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere s-a despărţit de FCSB. Cel mai bun marcator din ultimii ani ai roş-albaştrilor a plecat după trei ani de la formaţia lui Gigi Becali.

Gnohere s-a despărţit de FCSB. Atacantul francez şi-a anunţat plecarea printr-un mesaj emoţionant: "Aceasta este una dintre cele mai dificile scrisori" a scris "Bizonul" pe contul său oficial de Instagram.

Aflat în studioul Telekom Sport, fostul său antrenor, Nicolae Dică a vorbit la superlativ despre fostul său jucător.

Atacantul francez mai avea un an de contract cu FCSB, dar a ajuns se pare la o înţelgere amiabilă cu conducerea grupării roş-albastre. Din informaţiile Telekom Sport, Gnohere ar fi urmat să încaseze un salariu de 20 de mii de euro pe lună începând cu această vară, conform contractului dintre el şi echipa lui Gigi Becali. Astfel, dacă ar fi rămas la FCSB, chiar şi fără să mai joace, francezul ar fi încasat 240 de mii de euro conform acordului său cu clubul. Prin urmare, foarte probabil, Gigi Becali a acceptat rezilierea contractului, dar la fel de probabil, îşi va despăgubi fostul jucător, cu o sumă de bani.

Pe de altă parte, randamentul slab din ultima perioada, accidentarea care l-a chinuit pe francez, precum şi transferul lui Adrian Petre, au facilitat ruptura rapidă dintre "Bizon" şi FCSB.

Bogdan Argeş Vintilă şi Bogdan Andone, ignoraţi de "Bizon"

In mesajul său de adio, Gnohere l-a nominalizat şi pe Nicolae Dică, fostul său antrenor de la FCSB: ”Laurenţiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja au făcut parte din experienţa mea la club. Au fost o sursă de motivaţie la fiecare antrenament, la fiecare meci” a scris Gnohere pe Instagram.

Astfel, Gnohere a făcut trimitere la antrenorii cu care a simţit că a colaborat cel mai bine.

Printre ei, se pare că nu au fost şi actualul tehnician, Bogdan Argeş Vintilă, dar nici fostul antrenor al roş-albaştrilor, Bogdan Andone.

Harlem Gnohere (32 de ani) a ajuns la FCSB în 2017, chiar de la marea rivală, Dinamo Bucureşti. A marcat 51 de goluri pentru gruparea roş-albastră în 115 meciuri. În România, Gnohere a disputat o finală de Cupa României cu Dinamo, club pentru care a marcat 24 de goluri.

Afla mai multe despre: gnoheregigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare