Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivele incredibile pentru care FRF a amânat meciul FC Botoşani - Iaşi. De ce au fost refuzaţi cei de la FCSB de federali

EXCLUSIV | Motivele incredibile pentru care FRF a amânat meciul FC Botoşani - Iaşi. De ce au fost refuzaţi cei de la FCSB de federali

Fotbal intern

Comentarii

Viscolul şi temperaturile extreme care au lovit România în ultimele zile au afectat şi competiţiile interne, iar programul sferturilor de finală din Cupa României a fost dat peste cap.

Din cauza condiţiilor meteorologice, FRF a decis să amâne partida programată, iniţial, miercuri dintre FC Botoşani şi Poli Iaşi. Deşi meciul dintre AFC Hermannstadt şi FCSB se dispută în aceeaşi zi, cererea oficialilor stelişti de amâna şi această partidă a fost refuzată de federali.

Se pare că totul ar fi din cauza alegerilor pentru preşedinţia FRF. Oamenii din fotbalul românesc acuză că cererea moldovenilor de a amâna partida a fost aprobată doar pentru simplul motiv că Valeriu Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani, şi-ar fi declarat deja suportul pentru Răzvan Burleanu la alegerile din luna aprilie. În schimb, meciul roş-albaştrilor nu va fi reprogramat, după ce patronul de la FCSB a recunoscut că-l va susţine pe Ionuţ Lupescu în încercarea sa de a obţine postul de preşedinte.

În plus, FRF este alături de AFC Hermannstadt, care a vândut deja biletele pentru meciul cu FCSB şi a închiriat deja nocturna pentru partida de la Sibiu. Meciul programat miercuri, de la ora 18:30, se va juca pe o temperatură de -17 grade Celsius şi va fi în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: frfrazvan burleanuionut lupescuhermannstadtfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare