Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul din spatele noului contract primit de Dan Petrescu: "În mod normal, nu am fi anunţat". Obiectivele îndrăzneţe pe care le va avea antrenorul

EXCLUSIV | Motivul din spatele noului contract primit de Dan Petrescu: "În mod normal, nu am fi anunţat". Obiectivele îndrăzneţe pe care le va avea antrenorul

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru încă două sezoane. Preşedintele clubului ardelean, Iuliu Mureşan, a dezvăluit că motivul din spatele acestei decizii este acela de a risipi discuţiile legate de plecarea antrenorului de la CFR Cluj.

"Am anunţat acest lucru tocmai pentru a curma discuţiile care erau în spaţiul public cu tot felul de echipe şi impresari care îl caută pe Dan Petrescu şi că el va pleca. Aceste discuţii nu făceau bine jucătorilor şi atmosferei bune care e la club şi atunci... În mod normal, nu am fi anunţat până în vară acest lucru sau puteam să mai amânăm încă un an, pentru că mai avea contract, dar am considerat că e bine să nu mai fie discuţii cu tot felul de arabi, chinezi, ruşi şi aşa mai departe", a afirmat Iuliu Mureşan, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report.

Conducătorul grupării clujene a precizat că prelungirea înţelegerii lui Dan Petrescu vine şi cu noi obiective pentru tehnicianul în vârstă de 50 de ani.

"În campionatul acesta, noi nu am avut obiectiv câştigarea titlului şi am avut obiectiv să intrăm în plaz-off. Ni l-am îndeplinit, suntem în lupta pentru titlul, sperăm să jucăm în preliminariile Ligii Campionilor sau Europa League, dar, după aceea, vom dori să câştigăm campionatul şi să jucăm în grupele Champions League. Sunt obiective, dar nu la modul în care, dacă nu se realizează, să se rezilieze contractul", a adăugat Mureşan.

În final, Iuliu Mureşan a recunoscut că îşi mai doreşte jucători. "Această discuţie cu întărirea lotului e în permanenţă, şi la vară. Noi considerăm că trebuie să aducem jucători ca să facem faţă tururilor preliminare, fie că sunt în Champions League sau Europa League. E o activitate permanentă, deci va trebui să aducem jucători şi la vară, şi la iarnă, până când vom ajunge la un lot cu care să putem să ne atingem obiectivul. Şi cu acest lot putem să ne îndeplinim obiectivul, dar simţim nevoia să ne întărim lotul pe anumite segmente", a încheiat preşedintele liderului.

Prelungirea înţelegerii lui Dan Petrescu vine la doar două zile după ce echipa ardeleană a pierdut poziţia de lider în Liga 1. CFR Cluj se află acum pe locul secund, cu 35 de puncte, la egalitate cu FCSB, care e avantajată, însă, de golaverajul mai bun.

Afla mai multe despre: petrescumuresancfr 

viewscnt
Articole similare