Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul incredibil pentru care doi jucători nu mai doreau să vină la naţionala României: ”I-am rugat din suflet să revină”

EXCLUSIV | Motivul incredibil pentru care doi jucători nu mai doreau să vină la naţionala României: ”I-am rugat din suflet să revină”

Echipa națională

Comentarii

Andrei Radu şi Răzvan Popa aveau de gând să nu mai onoreze selecţiile loturile naţionale deoarece erau nemulţumiţi că la lot se ascultă manele. Andrei Vochin spune că acest lucru s-a schimbat în ultima perioadă şi i-a convins astfel pe cei doi să se răzgândească.

Nu cu foarte mult timp în urmă, Răzvan Popa şi Andrei Radu - eroul din meciul cu Portugalia - nu doreau să mai vină la naţională. Motivul? Cei doi nu erau de acord cu preferinţele muzicale ale colegilor de la lot. Andrei Vochin a dezvăluit că a purtat o discuţie cu tatăl lui Răzvan Popa, în care acesta i-a transmis că unul dintre motivele pentru care fiul său n-ar mai vrea la naţională este că în vestiar se ascultă manele.

Consilierul luI Răzvan Burleanu spune însă că aceste situaţii sunt de domeniul trecutului şi cei doi s-au convins singuri că acum se lucrează mult mai serios:

”Eu am avut o discuţie cu tatăl lui Răzvan Popa, de la Craiova. L-am rugat să vină la Federaţie să-mi explice despre e vorba, mi-a explicat care sunt motivele pentru care nu mai vor să... unul dintre ele era chiar ăla cu manelele. Că în jurul echipe nu e ceea ce ei văd la Inter, ei veneau de la Inter. Am zis: ”va rog din suflet, veniţi o singură dată, s-au schimbat nişte lucruri pe ici pe colo”, a dezvăluit Andrei Vochin la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochinrazvan popaandrei raduromania u21 

viewscnt
Articole similare