Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul incredibil pentru care Vasile Miriuţă nu s-a uitat la meciul CFR-ului din Liga Campionilor: "Am văzut după pe internet"

EXCLUSIV | Motivul incredibil pentru care Vasile Miriuţă nu s-a uitat la meciul CFR-ului din Liga Campionilor: "Am văzut după pe internet"

CFR Cluj

Comentarii

Vasile Miriuţă (50 de ani) a antrenat în două rânduri la CFR Cluj şi, chiar dacă, ultima oară a îndepărtat pentru a fi adus Dan Petrescu, tehnicianul a rămas apropiat de fosta sa echipă. Cu toate acestea, a văzut doar o mică parte din meciul cu Astana.

În exclusivitate la Telekom Sport, Miriuţă a dezvăluit motivul pentru care a văzut doar câteva minute din partida Astana - CFR Cluj: "Sincer am văzut vreo 30 de minute, uitasem că e la ora aia (n.r. - ora 15, ora Ungariei) şi am avut antrenament, credeam că e seara. Nu pot să-mi dau cu părerea, după am văzut ocaziile pe internet", a declarat antrenorul de la Kisvarda în cadrul emisiunii Sport Report. 

Dan Petrescu nu a inclus niciun jucător sub 21 de ani în lotul pentru meciul de la Nur-Sultan, iar moderatorul emsiunii, Alexandru Rădulescu, l-a întrebat pe Miriuţă ce părere are despre decizia luată de Petrescu: "E greu la un nivel mai mare (n.r. - cu jucători sub 21 de ani), în ziua de astăzi dacă nu ai viteză şi forţă e greu".

Din această vară, Vasile Miriuţă o antrenează pe Kisvarda, după ce a reuşit, în sezonul trecut, să o salveze de la retrogradare pe FC Hermannstadt. 

Afla mai multe despre: vasile miriutacfr cluj 

viewscnt
Articole similare