Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care a picat transferul lui Gnohere. De ce s-a ferit Gigi Becali

EXCLUSIV | Motivul pentru care a picat transferul lui Gnohere. De ce s-a ferit Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere a fost la un pas să se transfere în Egipt, la Al Ahly, însă mutarea a picat, iar acum fotbalistul este aşteptat în cantonamentul celor de la FCSB. În direct la Telekom Sport, Anamaria Prodan Reghecampf a dezvăluit motivul pentru care nu s-a mai făcut transferul.

"Nu mai pleacă în momentul acesta, au fost nişte discuţii puţin ciudate", a dezvăluit Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Agentul FIFA a intrat în detalii şi a spus de ce discuţiile au fost "puţin ciudate": "Cu sume, cu bani, cine ia, cât ia, cine a cerut, cum a cerut. Acestea sunt nişte chestii care trebuie păstrate acolo. Bineînţeles, nu i-aş cere niciodată lui Gigi Becali să se ducă la puşcărie sau să facă ceva ilegal. Transferul lui Harlem nu a căzut din cauza banilor. Au hotărât să ia un jucător cu 500 de mii din Austria, un atacant de 24 de ani"

Din spusele soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, transferul se putea face, însă Gigi Becali nu a fost hotărât să accepte tranzacţia: "Gigi a trecut prin nişte experienţe nu plăcute şi atunci suflă şi în iaurt şi probabil i-a fost foarte teamă. Dar în momentul în care ceri o sumă şi un manager lucrează pentru tine şi pune peste acea sumă, pentru că trebuie să muncească pe bani şi el,  nu ştiu dacă e ceva ilegal"

Întrebată şi de salariul fotbalistului, în comparaţie cu cel pe care îl are Gnohere la FCSB, Anamaria Prodan a fost clară: "Nu putem să comparăm aşa ceva".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe