Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care CFR Cluj i-a reziliat contractul lui Julio Baptista: ”Este o chestiune internă”

EXCLUSIV | Motivul pentru care CFR Cluj i-a reziliat contractul lui Julio Baptista: ”Este o chestiune internă”

Superliga

Comentarii

Marius Bilaşco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a explicat motivele pentru care campioana României i-a reziliat contractul lui Julio Baptista.

CFR Cluj s-a despărţit de Julio Baptista, jucător care a evoluat la echipe precum Real Madrid şi Arsenal, dar care, în momentul în care a semnat cu campioana României, nu mai jucase de un an şi jumătate. Marius Bilaşco spune că s-a ajuns la această decizie deoarece atacantul de 37 de ani nu era refăcut complet după ce a suferit o accidentare şi n-ar mai fi putut ajuta echipa în acest sezon.

”A fost o decizie luată de comun acord, el a venit într-un moment în care aşteptările au fost mari din partea clubului, după a suferit o accidentare. Oricum nu era într-o formă fizică foarte bună, însă pot să remarc că e un campion mare, un profesionist desăvârşit, pentru că a fost atent urmărit în vestiar de către ceilalţi jucători şi cred că poate să fie un exemplu de urmat pentru jucătorii tineri. S-a decis în acest moment că e mai bine aşa, el nu era refăcut 100%, n-a reuşit să intre în programul normal al echipei şi chiar dacă revenea în următoarea perioadă, i-ar şi fost foarte greu să joace până la final.

(Avea cel mai mare salariu din Liga 1?) E o chestiune internă, era un jucător care nu era ieftin, dar în acest moment nu mai contează pentru că lucrurile s-au încheiat”
, a declarat Marius Bilaşco la Telekom Sport.

În vârstă de 27 de ani, Julio Baptista a început fotbalul la Sao Paulo, iar în 2003 a fost cumpărat de FC Sevilla. Doi ani mai târziu, Real Madrid plătea 20 de milioane de euro pentru transferul său. Ulterior, a mai evoluat pentru Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro şi Orlande City - de unde s-a şi retras, în ianuarie 2017.

Afla mai multe despre: marius bilascojulio baptista 

viewscnt
Articole similare