Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Chipciu s-a transferat la CFR şi a ”trădat-o” pe FCSB. Dezvăluirile făcut de un apropiat al mijlocaşului: ”Nu s-a pus problema de bani”

EXCLUSIV | Motivul pentru care Chipciu s-a transferat la CFR şi a ”trădat-o” pe FCSB. Dezvăluirile făcut de un apropiat al mijlocaşului: ”Nu s-a pus problema de bani”

Superliga

Comentarii

Alex Chipciu şi Cristi Bălgrădean au preferat să se transfere a CFR Cluj şi să refuze astfel ofertele de la FCSB. Iasmin Latovlevici explică această tendinţă şi spune că jucătorii care au făcut performanţă la FCSB vor acum să încerce şi altă aventură.

În ultima vreme, CFR Cluj a reuşit să transfere jucători care au fost ofertaţi şi de FCSB. În iarnă, Alex Chipciu - fan declarat al FCSB-ului - a preferat să se transfere la CFR Cluj. Acum, Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj şi a lăsat-o pe FCSB vulnerabilă în poartă.

Cu toate acestea, Iasmin Latovlevici - unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria recentă a FCSB-ului - spune că echipa lui Gigi Becali este în continuare greu de refuzat. Însă un jucător precum Alex Chipciu, care a făcut performanţă la FCSB, a vrut să încerce o aventură şi la un alt club din România, spune Latovlevici într-un interviu pentru Telekom Sport.   Iasmin Latovlevici şi Alex Chipciu au rămas în relaţii bune după ce au fost colegii la FCSB şi au reuşit să câştige de trei ori campionatul.

Reporter: Acum câţiva ani toţi jucătorii îşi doreau să vină la FCSB. De ce a devenit mai interesantă CFR decât FCSB, în ultimul an, pentru jucătorii care au făcut performanţe la FCSB?
Latovlevici: Părerea mea e că majoritatea jucătorilor îşi doresc la FCSB, chiar dacă ei vorbesc şi declara prostii, nu cred că FCSB se refuză. E unul dintre cele mai mari cluburi din România şi, dacă vrei sa pleci afara, te ajuta, cu condiţia să faci performanţe. Bălgrădean şi Chipciu vor să încerce şi altceva, nu s-a pus problema de bani. Au ajuns la o maturitate şi bineînţeles că Steaua, oferindu-le experienţa Steaua, au vrut sa vadă cum e şi la alt club din România.

Şi Latovlevici a primit o ofertă de transfer de la CFR Cluj

Rămas liber de contract în iarnă, fundaşul stânga a avut o discuţie şi cu CFR Cluj. Într-un interviu pentru Telekom Sport, Latovlevici a dezvăluit că a purtat un astfel dialog chiar înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a vorbit cu Marian Copilu despre un posibil transfer la CFR Cluj, dar până la urmă Latovlevici a semnat cu cei de la Kisvarda, în Ungaria.

 "S-a vorbit în ţară despre acest transfer, dar singura mea discuţie cu Marian Copilu despre o posibilă venire la CFR a fost la meciul lor cu FCSB (n.r. 2 februarie). Apoi, am semnat în Ungaria, unde aveam ocazia să joc cât mai mult şi să nu stau acasă. Am văzut şi eu ce s-a scris despre venirea mea la CFR, dar ultima discuţie cu cei de acolo a avut loc la meciul direct cu FCSB. Însă, până la urmă, n-a fost nimic concret" , a declarat Iasmin Latovlevici pentru telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: iasmin latovlevici 

viewscnt
Articole similare