Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Constantin Budescu a luat avionul spre Germania. Mijlocaşul de 30 de ani şi-a lămurit situaţia

EXCLUSIV | Motivul pentru care Constantin Budescu a luat avionul spre Germania. Mijlocaşul de 30 de ani şi-a lămurit situaţia

Stranieri

Comentarii

Constantin Budescu a scăpat de orice fel de problemă medicală şi a plecat alături de Valerică Găman în Germania, unde Al Shabab este în cantonament.

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Budescu se pregăteşte cu FCSB şi Gigi Becali încearcă să-l convingă să revină. Însă realitatea este cu totul alta. Constantin Budescu a plecat în urmă cu trei săptămâni în Arabia Saudită, pentru a se alătura lotului lui Al Shabab.

Astăzi (n.r. joi), internaţionalul român a decolat spre Germania, unde Al Shabab se pregăteşte pentru noul sezon, care va avea startul pe 24 august: ”Sunt foarte bine. Acum plec în cantonament în Germania”, a confirmat Budescu pentru Telekom Sport.

Constantin Budescu a fost transferat în vara lui 2018 de Al Shabab, de la FCSB şi mai are contract până în 2021. În primul său sezon în Arabia Saudită, Budescu a avut 24 de apariţii, a marcat opt goluri şi a reuşit cinci assist-uri.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare