Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Craiova s-a despărţit de unul dintre cele mai importante transferuri făcute în iarnă

EXCLUSIV | Motivul pentru care Craiova s-a despărţit de unul dintre cele mai importante transferuri făcute în iarnă

Superliga

Comentarii

Marcel Popescu a explicat motivul pentru care Claude Dielna a plecat de la Craiova, deşi mai avea contract până la 30 iunie. Fundaşul de 32 de ani a fost transferat în februarie de Craiova, dar cele două părţi s-au despărţit în urmă cu trei săptămâni.

Claude Dielna s-a transferat în februarie la Craiova şi a fost atunci prezentat ca o lovitură importantă reuşită de olteni. Fostul fundaş al lui Ajaccio, Olympiacos şi Dinamo a avut însă numai două apariţii şi apoi campionatul a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus. În urmă cu aproape trei săptămâni, Craiova a surprins şi a anunţat că s-a despărţit de Claude Dielna.

De ce a plecat Dielna de la Craiova

Marcel Popescu, managerul general al Craiovei, a explicat pentru Telekom Sport motivul pentru care contractul lui Dielna a fost reziliat. Oficialul echipei din Bănie susţine că Dielna mai avea contract până pe 30 iunie, însă n-a dorit să semneze prelungirea. Marcel Popescu bănuieşte că fundaşul de 32 de ani s-a înţeles deja cu o altă echipă:

”Dielna era jucătorul nostru cu o opţiune de prelungire după data de 30 iunie. Pentru simplul fapt că el nu a dorit să prelungească şi noi nu am activat opţiunea, bănuiesc că deja venind la Craiova el avea libertatea de a semna un alt contract cu un alt club, pentru că era în ultimele şase luni. Ar fi ilogic să îl chemi acum, ca să ce? Cum să semnezi un contract pe două luni ca să fie eligibil, să aibă drept de joc, când el probabil din 1 iulie are semnat în altă parte?”, a comentat Marcel Popescu pentru Telekom Sport.

Ce fundaşi mai are Craiova în lot după plecările lui Martic, Ferreira şi Dielna:

Mihai Bălaşa, 25 de ani, fundaş central
Stephane Acka, 29 de ani, fundaş central
Uros Cosic, 27 de ani, fundaş central
Florin Gardoş, 31 de ani, fundaş central
Nicuşor Bancu, 27 de ani, fundaş stânga
Bogdan Vătăjelu, 26 de ani, fundaş stânga
Marius Briceag, 28 de ani, fundaş stânga
Ştefan Vlădoiu, 21 de ani, fundaş dreapta
Alex Măţel, 30 de ani, fundaş dreapta

Afla mai multe despre: marcel popescu 

viewscnt
Articole similare