Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Deac a plecat ultimul de la stadion: ”Am un ghinion fantastic”. Ce s-a întâmplat pe teren la Muntenegru - România

EXCLUSIV | Motivul pentru care Deac a plecat ultimul de la stadion: ”Am un ghinion fantastic”. Ce s-a întâmplat pe teren la Muntenegru - România

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a câştigat cu 1-0 meciul cu Muntenegru, dar nu a fost suficient. ”Tricolorii” au terminat pe poziţia a doua grupa din Liga Naţiunilor şi, mai mult, au picat în urna a patra pentru tragerea la sorţi în preliminariile EURO 2020.

Ciprian Deac a fost ultimul fotbalist român care a plecat de la stadion, după victoria cu Muntenegru. Mijlocaşul celor de la CFR Cluj a fost ales să meargă la testul antidoping, iar la final ne-a povestit câteva lucruri extrem de interesante despre modul greşit în care ”tricolorii” au gestionat finalul partidei de la Podgorica.

Din păcate, am un ghinion fantastic la doping. A trecut însă timpul mai repede după această victorie, dar ne pare rău că am căzut în urna a patra. Dintre cei care am jucat, care am fost pe teren, nu cred că ştia nimeni că mai avem nevoie de încă un gol. Dacă ştiam, era clar că forţam să mai marcăm un gol. Asta e, acum e prea târziu.

Va fi foarte greu să ne calificăm, dar nu imposibil. De la venirea domnului Contra s-au schimbat multe lucruri, s-a îmbunătăţit jocul. Eu cred că echipa României arată destul de bine”, a spus Ciprian Deac pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: deacromaniamuntenegru 

viewscnt
Articole similare