Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Denis Drăguş nu prinde nici măcar lotul la Standard: "Am vorbit cu antrenorul şi mi-a spus asta"

EXCLUSIV | Motivul pentru care Denis Drăguş nu prinde nici măcar lotul la Standard: "Am vorbit cu antrenorul şi mi-a spus asta"
Comentarii

Atacantul Denis Drăguş a dezvăluit că încă nu a reuşit să se adapteze în Belgia, motiv pentru care nu prinde încă lotul la Standard Liege.

Doar patru minute a jucat Denis Drăguş în acest sezon pentru Standard Liege, în meciul de campionat cu Anderlecht. A fost, de altfel, singurul meci de campionat în care internaţionalul român de tineret a prins lotul la echipa belgiană.

Totuşi, Drăguş spune că tehnicianul lui Standard, Michel Preud'homme, i-a transmis semnale pozitive.

"La început e mai greu, ce peste tot. Eu am vorbit şi cu antrenroul şi are încredere în mine, sdar trebuie să mai aştept puţin, să muncesc în cotninuare ca să mă obişnuiesc cu tot ce înseamnă campioanutl belgian. Uşor uşor o să mi fac loc.

În mare sunt cam acelaşi stil de antrenamente.Tot pe posesie, pe jocuri foarte multe mult cu mingea, deci nu e foarte schimbat din punctul ăsta de vedere. Dar ca intensitate e un pic mai ridicat", a declarat Denis Drăguş, pentru Telekom Sport.

Drăguş, în lotul naţionalei U21 pentru dubla cu Ucraina şi Irlanda de Nord

Denis Drăguş face parte din lotul convocat de selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi, pentru dubla cu Ucraina şi Irlanda de Nord.

"De fiecare dată când venim la lot, venim pregătiţi. Mai ales mental. Sperăm să reuşim să ne revenim după acea înfrângere şi să facem cât mai multe puncte. Sunt unele ambiţii ale noastre, mai ales că am pierdut în modul în care am pierdut o calificare.

Sperăm să ne revanşăm de data asta. Singuri am ridicat nivelul şi aşteptările acestei echipe şi sperăm să ne menţinem la acelaşi nivel şi sîă răsplătim aşteptările oamenilor. Sunt mulţi jucători noi. E un început de drum. Majoritatea ne cunoaştem, dar încercăm să-i facem şi pe cei care vin acum să se integreze şi să fim acea familie unită", a adăugat Drăguş.

Cât despre situaţia primei reprezentative: "Sperăm ca jucătorii care au fost la tineret, să joace şi să poată să ajute echipa cât mai mult să obţină o calificare".

Drăguş a avut un mesaj şi pentru foştii săi colegi de la Viitorul: "La fiecare meci sunt alături de ei şi chiar şi la acest meci cu CFR m-am uitat la telvizor şi la cum îi văd eu, au şanse mari să se bată la titlu".

Afla mai multe despre: dragus 

viewscnt
Articole similare