Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Florin Tănase a fost lăsat pe bancă la meciul FCSB - CFR Cluj: "Asta a făcut Gigi Becali. Nu e de mirare"

EXCLUSIV | Motivul pentru care Florin Tănase a fost lăsat pe bancă la meciul FCSB - CFR Cluj: "Asta a făcut Gigi Becali. Nu e de mirare"

FCSB

Comentarii

Fostul arbitru Cristi Balaj a dezvăluit motivul pentru care mijlocaşul FCSB-ului, Florin Tănase, a fost lăsat pe banca de rezerve în derby-ul cu CFR Cluj.

"De vineri se ştia. Am înţeles că patronul echipei a fost în cantonament şi i-a atras atenţia că este nemulţumit de randamentul fizic, pentru efortul pe care îl depune în timpul jocului, de atitudine şi să nu se mire dacă nu va fi titular. Discuţia asta a fost acum două zile. Aşa că nu este de mirare", a spus Cristi Balaj, la Telekom Sport, înaintea meciului.

FCSB - CFR Cluj, de la 20:30, la Telekom Sport 1

Absenţa lui Florin Tănase din primul 11 al FCSB-ului nu este singura surpriză. Atacantul Ioan Hora nici măcar nu face parte din lot, locul său fiind luat de Harlem Gnohere, rezervă în derby-ul cu CFR Cluj. Titularul postului de atacant central este, în mod surprinzător, Juvhel Tsoumou.

Echipele de start

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Cristea, Planic, Panţîru - Pintilii (C), O. Popescu, Oaidă - A. Popa, Tsoumou, F. Coman
Rezerve: Niga - Manea, Gnohere, F. Tănase, Moruţan, Vînă, Chorbadzhiyski
Antrenor: Bogdan Vintilă

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Boli, Camora (C) - Itu, Hoban, Culio - Deac, Omrani, Costache
Rezerve: Fernandez, Susic, Paşcanu, Bordeianu, Luis Aurelio, Golofca, Rondon
Antrenor: Dan Petrescu 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare