Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Gică Hagi a refuzat să preia echipa naţională: "Burleanu a încercat să discute cu el, dar a invocat asta"

EXCLUSIV | Motivul pentru care Gică Hagi a refuzat să preia echipa naţională: "Burleanu a încercat să discute cu el, dar a invocat asta"

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a dezvăluit, vineri, că Gheorghe Hagi a refuzat două propuneri de a prelua postul de selecţioner al echipei naţionale, însă înainte de venirea lui Cosmin Contra.

"Hagi este întotdeauna o variantă şi a fost şi înainte şi când era perioada rece, dacă vrei să spui. Gică Hagi a avut oferta de a veni la negocieri. Cred că au fost două situaţii în care se discuta despre selecţioner şi în care el a fost pus pe membrii Comisiei Tehnice, iar Răzvan Burleanu a încercat să discute cu el despre tema selecţionatei. De fiecare dată a refuzat, invocând faptul, care este normal până la urmă, că ar fi un conflict de interese. Atâta vreme cât are un club de fotbal pe care-l patronează, nu mai vorbeasc că şi antrenează, să fie şi selecţioner", a declarat Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Vochin a negat, însă, informaţia potrivit căreia Răzvan Burleanu plănuieşte să-l pună pe Gică Hagi la echipa naţională în locul actualului selecţioner, Cosmin Contra, după meciurile din Liga Naţiunilor.

"Nu ştiu de unde şi cum şi cine a dat o astfel de informaţie, dar informaţia este greşită. Nu s-a pus problema nicio clipă!", a încheiat consilierul preşedintelui FRF.

În vârstă de 53 de ani, Gică Hagi o pregăteşte pe Viitorul din 2014. Fostul mare internaţional şi-a început, de altfel, cariera de antrenor chiar pe banca echipei naţionale, în 2001, dar a fost demis după doar şase luni. Ulterior, "Regele" a mai antrenat Bursaspor, Galatasaray, în două rânduri, Politehnica Timişoara şi Steaua Bucureşti.

Afla mai multe despre: hagiburleanufrf 

viewscnt
Articole similare