Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care mai multe staruri de la PSG se tot interesează de România: ”Tot timpul vorbim despre asta!”

EXCLUSIV | Motivul pentru care mai multe staruri de la PSG se tot interesează de România: ”Tot timpul vorbim despre asta!”

Superliga

Comentarii

Hervin Ongenda a ajuns la FC Botoşani după ce a fost considerat un mare talent al lui PSG, echipă la care a şi strâns câteva meciuri. Mijlocaşul de 23 de ani susţine că încă mai ţine legătura cu câteva dintre vedetele de la campioana Franţei.

Ongenda a fost o mare speranţă a lui PSG, echipă pentru care a debutat la 18 ani. Inexplicabil, a avut însă o cădere dramatică şi acum joacă la FC Botoşani. Într-un interviu pentru Telekom Sport, Ongenda a povestit ce a însemnat pentru el experienţa de la un club precum PSG:

(n.r. Despre perioada PSG) A fost foarte bine, pentru că sunt m-am născut la Paris, am locuit în Paris şi să joci fotbal la Paris este foarte bine. Venea multă lume la stadion, prietenii veneau să mă susţină la stadion... (n.r. Cum sunt starurile de la PSG? Sunt prietenoşi sau nu?) Nu, toţi sunt foarte prietenoşi. Toţi colegii de la PSG erau băieţi foarte buni, cu un caracter şi un spirit foarte bun”, a declarat Ongenda pentru Telekom Sport.

Reporter: Ce prieteni ai avut în acea perioadă?
Ongenda: Toţi jucătorii tineri, Rabiot, Kimpembe, Nkunku, Aurier, Kurzawa...

Mai ţii legătura cu ei?
Da, uneori.

Şi te întreabă despre viaţa ta aici?
Tot timpul vorbim despre asta. Îmi spun că mă vor urmări, dar nu cred că pot să vadă meciurile.

Afla mai multe despre: hervin ongendapsgfc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare