Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Mircea Lucescu a refuzat două dintre echipele mari din Europa: ”Eu am vorbit cu el”

EXCLUSIV | Motivul pentru care Mircea Lucescu a refuzat două dintre echipele mari din Europa: ”Eu am vorbit cu el”

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu a refuzat două oferte din Turcia, de la Beşiktaş şi Fenerbahce. Ioan Andone a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care n-a fost de acord cu vreuna dintre ele a fost că turcii îi cereau rezultate imediate, deşi bugetul pe care-l avea la dispoziţie nu-i permitea mari schimbări.

Mircea Lucescu are în continuare o cotă foarte bună, deşi rezultatele de la naţionala Turciei n-au fost excelente. Însă antrenorul în vârstă de 73 de ani este în continuare liber de contract. Recent, Mircea Lucescu a negociat cu Fenerbahce şi cu Beşiktaş, dar le-a refuzat pe amândoua.

Ioan Andone a dezvăluit că a vorbit cu Mircea Lucescu despre acest subiect şi spune că n-a fost mulţumit de condiţiile pe care turcii urmau să i le pună la dispoziţie, deşi pretenţiilor lor erau importante:

”Eu cred că mai antrenează nea Mircea. E foarte verde, în putere, mă bucură asta. La experienţa lui şi tot ce are, cred că şi dacă se va implica la un club din România ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc. 'Nea Mircea are experienţă mare, are relaţii. În lumea asta, ca să creşti trebuie să ai contacte, nu poţi să creşti întâmplător niciodată. Creşti un an. (V-a spus de ce nu a vrut să se ducă în Turcia?) Am vorbit cu el, a zis că nu e momentul. A analizat tot ce se întâmplă acolo, pentru că e normal, are atâta minte, ştie cât e bugetul, lui i se cere campionatul din prima. Nu că stai, că mai vedem. El poate să refuze, după atâţia ani”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonemircea lucescu 

viewscnt
Articole similare