Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Mirko Pigliacelli nu a revenit la U Craiova: "Este greu de adus". Desfăşurare de forţe pentru Gustavo: "A fost preluat de ISU"

EXCLUSIV | Motivul pentru care Mirko Pigliacelli nu a revenit la U Craiova: "Este greu de adus". Desfăşurare de forţe pentru Gustavo: "A fost preluat de ISU"
Comentarii

U Craiova încearcă să reia antrenamentele de la jumătatea lunii mai, dar are de gestionat o situaţie dificilă cu Mirko Pigliacelli. Portarul italian se află în una dintre cele mai afectate ţări de pandemia de coronavirus, iar oficialii olteni încearcă să găsească o soluţie pentru a face posibilă revenirea sa.

Dacă de la FCSB au lipsit de la antrenamente jucătorii introduşi cu forţa în şomaj tehnic, Alexandru Stan, Marko Momcilovic, Cristi Bălgrădean, Harlem Ghohere, Bogdan Planic şi Adi Popa, la şedinţele lui Corneliu Papură nu au putut fi prezenţi o parte din jucători străini ai echipei, din motive de siguranţă.

Mirko Pigliacelli ar urma să vină dintr-o zonă roşie, în timp ce Gustavo şi Ivanov au fost băgaţi în carantină: "Avem toţi jucătorii străini, cu excepţia lui Mirko Pigliacelli. El este la Roma şi din păcate este greu de adus în acest moment de acolo. Avem un jucător pe care l-am adus din Anglia, e vorba de Gustavo, şi l-am băgat în carantină instituţionalizată. Şi mai avem un jucător, Ivanov, pe care l-am adus şi a intrat în izolare acasă. Vine poliţia de trei ori pe zi să îl verifice dacă e acasă, e ca arestul la domiciliu. Gustavo a aterizat la Otopeni, a fost preluat de ISU, a fost adus la Craiova şi băgat în carantină, nu are voie să iasă din cameră. (Jucătorii au fost testaţi?) Nu am avut cadru legal până astăzi, astăzi am semnat un contract, urmează ca mâine să îi testăm", a completat patronul cer de la Universitatea Craiova.

După disputarea a două etape din play-off, U Craiova este pe locul 3, cu 26 de puncte, la egalitate cu locul doi ocupat de FCSB, dar la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: mirko pigliacelliu craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare