Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Ovidiu Sabău a ales U Cluj: ”Clubul traversa o perioadă grea. M-am simţit obligat”

EXCLUSIV | Motivul pentru care Ovidiu Sabău a ales U Cluj: ”Clubul traversa o perioadă grea. M-am simţit obligat”

Fotbal intern

Comentarii

Ioan Oviudiu Sabău ocupă funcţia de director sportiv al Universităţii Cluj, echipă din al doilea eşalon fotbalistic al României. Fostul internaţional român a vorbit la Telekom Sport despre motivele care l-au determinat să se implice la echipa din Cluj.

”Am venit la U Cluj într-un moment foarte greu. Era în Liga a treia, eram încă jucător activ pentru că am venit ca jucător-antrenor m-am simţit pe undeva cumva obligat, pentru că e clubul la care m-am format ca jucător, unde am avut poate cele mai frumoase amintiri şi emoţii, pentru că eram foarte tânăr. Am fost promovat la prima echipă de către dl. Remus Vlad, sigur amintirile cele mai mari, emoţiile cele mai mari la acea perioadă, 16-17 ani, şi m-am simţit cumva obligat să revin pentru că echipa era într-o situaţie dificilă şi am încercat în acel moment să redau încrederea oamenilor care iubeau şi iubesc şi azi această echipa atât de frumoasă.

Nu am reuşit să vin într-o perioadă în care clubul să fie foarte bine organizat, am venit în acea perioadă grea m-am întors într-o perioadă şi mai grea. De la Liga a patra m-am legat de acest proiect cu mult entuziasm, cu multă încredere, pentru că această echipă are potenţial, un oraş important, un club foarte important, există potenţial şi sper că de data aceasta să rămân mult mai mult şi să realizez ce mi-am propus şi formarea centrului de copii şi juniori dar şi promovarea în 2 ani de zile în prima ligă”, a declarat Ovidiu Sabău la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauu cluj,  

viewscnt
Articole similare