Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Poli Iaşi vrea îngheţarea campionatului: "Vor mânca precum pescarii". Vor restitui cluburile banii din drepturile TV?

EXCLUSIV | Motivul pentru care Poli Iaşi vrea îngheţarea campionatului: "Vor mânca precum pescarii". Vor restitui cluburile banii din drepturile TV?

Superliga

Comentarii

Şase cluburi din play-out-ul Ligii 1 au cerut să nu se mai joace meciurile care au mai rămas, deşi au încasat toţii banii pe care îi aveau de primit din drepturile TV, pentru acest sezon. Cel care a iniţiat acest lucru este Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi.

Paraschiv a explicat, pe scurt, cum a ajuns la această decizie şi a dezvăluit că iniţial şi Sepsi OSK era de acord cu propunerea formulată: "Am vorbit cu reprezentanţii cluburilor din play-out, le-am spus ce intenţionez. Principalul argument cu care toţi au fost de acord este că sănătatea trebuie să primeze, noi avem o răspundere foarte mare, asta este realitate. Cei cu care am vorbit au fost de acord, mai puţin Dinamo. Ulterior, domnul Şfaiţer m-a anunţat că ei îşi schimbă părerea legată. 

Nu facem o revoluţie, este o idee. Am vrut să trag un semnal de alarmă înainte, vorbim de sănătatea jucătorilor, de libertatea noastră, a conducătorilor", a spus Paraschiv. 

În direct în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport via Skype, preşedintele echipei din Copou şi-a prezentat motivele pentru care vrea îngheţatarea play-out-ului. El se teme de condiţiile pe care le vor avea jucătorii în cantonament şi susţine că "sănătatea este pe primul loc". 

"Gândiţi-vă cum ne antrenăm noi, cum îi vede Mircea Rednic pe aceşti patru jucători care se antrenează la distanţă de doi metri? Noi avem 14 meciuri de disputat într-un termen foarte scurt, ceea ce reprezintă o mare provocare pentru jucători, vin după o pauză foarte mare. 

Vor mânca precum pescarii, nu vor putea face duş la stadion, eu spun că e extrem de riscant. Gândiţi-vă că în iunie expiră contractele, jucătorii împrumutaţi vor pleca", a mai spus Paraschiv, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Totodată el a respins ideea că celor de la Poli Iaşi le e frică de retrogradare, însă a ezitat să spună dacă Iaşi va restitui banii din drepturile TV, primiţi în avans. 

Afla mai multe despre: poli iasiliga 1playout 

viewscnt
Articole similare