Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care şansele ca Olăroiu să vină selecţioner sunt extrem de mici. Vochin: ”M-am săturat să tot vorbesc despre asta”

EXCLUSIV | Motivul pentru care şansele ca Olăroiu să vină selecţioner sunt extrem de mici. Vochin: ”M-am săturat să tot vorbesc despre asta”

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin a făcut o trecere prin cele mai importante variante pe care FRF le are pentru postul de selecţioner. Consilierul lui Răzvan Burleanu spune, de exemplu, că Olăroiu este aproape imposibil de adus.

 Oficialii Federaţiei sunt în plin proces de numire a unui nou selecţioner, după ce Cosmin Contra şi-a ratat obiectivele şi contractul nu i-a mai fost prelungit. Pe listă sunt mai multe nume importante, însă Andrei Vochin a dezvăluit motivele pentru care unii dintre ei sunt foarte greu de adus la naţională.

Consilierul lui Răzvan Burleanu oferă exemplul lui Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români. Vochin spune că Olăroiu este legat de Jiangsu Suning cu un contract foarte costisitor şi FRF nu şi-ar permite să achite clauza de reziliere sau eventuale despăgubiri:

”Mircea Lucescu a refuzat de două ori până acum, după plecarea lui Victor Piţurcă o dată şi după Iordănescu o dată. Cu Oli m-am săturat eu de câte ori am vorbit despre asta. Dar nu poate, omul e sub contract. Are contract foarte mare, iar clauzele... în afară că ar pierde bani din contract, dar sunt şi clauze de desfacere. Adică nu doar că nu i-ar lua pe ăia, dar ar mai avea şi de dat.

Cu Gică Hagi a vorbit Mihai Stoichiţă atunci, după Dan Petrescu... Deci procedura asta a fost urmată. Să vedem la cine se opreşte ruleta”, a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare