Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Tătăruşanu a refuzat Napoli: "A fost o decizie foarte grea". Despre ce ofertă a fost vorba

EXCLUSIV | Motivul pentru care Tătăruşanu a refuzat Napoli: "A fost o decizie foarte grea". Despre ce ofertă a fost vorba

Stranieri

Comentarii

Impresarul Pietro Chiodi a dezvăluit pentru Telekom Sport că interesul clubului Napoli pentru Ciprian Tătăruşanu a fost real, însă portarul echipei naţionale a ales să rămână la Nantes.

În această vară, presa italiană a scris că Tătăruşanu şi-ar fi dat acordul pentru un transfer la Napoli, grupare preluată în de antrenorul Carlo Ancelotti şi pentru care evoluează Vlad Chiricheş. În cele din urmă, clubul italian l-a transferat pe portarul columbian David Ospina de la Arsenal. Prima variantă a celor de la Napoli a fost, însă, Ciprian Tătăruşanu, susţine acum Petro Chiodi.

"El a luat decizia să rămână acolo şi pentru suporteri, şi pentru a respecta echipa Nantes, pentru că peste două-trei zile se închidea fereastra de mercato şi era greu pentru ei să găsească alt portar. A fost o decizie foarte grea pentru el, pentru că oferta a fost şi a fost mare", a declarat Petro Chiodi, la Telekom Sport.

Portarul naţionalei României, în vârstă de 32 de ani, a ajuns la FC Nantes vara trecută, de la Fiorentina. El mai are un an de contract cu formaţia franceză.

Tătăruşanu a jucat trei sezoane la Fiorentina, adunând 81 de prezenţe în Serie A. La Nantes, a fost titular incontestabil sezonul trecut, când echipa era antrenată de Claudio Ranieri, fiind în poarta francezilor de 37 de ori.

Afla mai multe despre: tatarusanuchiodinapoli 

viewscnt
Articole similare