Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul surprinzător pentru care Fabbrini a venit la FC Botoşani, deşi are un CV impresionant: ”Voi vedea dacă a fost o decizie bună”

EXCLUSIV | Motivul surprinzător pentru care Fabbrini a venit la FC Botoşani, deşi are un CV impresionant: ”Voi vedea dacă a fost o decizie bună”

Superliga

Comentarii

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Diego Fabbrini a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu FC Botoşani, deşi a jucat pentru câteva echipe importante din Occident. Atacantul italian spune că aici a primit şansa să joace, spre deosebire de ultima sa echipă, Birmingham, unde a evoluat puţin.

Diego Fabbrini este unul dintre transferurile surprinzătoare făcute de FC Botoşani. În vârstă de 28 de ani, atacantul italian a venit în vară, după ce a evoluat pentru echipe ca Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Middlesbrough şi Birmingham - de la care a venit la FC Botoşani. Fabbrini a explicat motivul pentru care a ales totuşi să vină în România, la FC Botoşani.

Eşti de aproape şapte luni la Botoşani. Care sunt impresiile tale acum despre fotbalul românesc?
Îmi place, mă simt bine aici. Mă simt bine alături de coechipierii mei de la acest club. Eu şi familia mea suntem bine aici.

Mulţi oameni au fost surprinşi când ai semnat cu Botoşani, un jucător cu un asemenea CV... De ce ai semnat cu Botoşani?
Pentru că am jucat la Birmingham, dar nu am avut multe şanse de a juca. Am avut această şansă, această oportunitate, Botoşani mi-a oferit oportunitatea şi am luat decizia de a veni aici.

Nu a fost un pas înapoi în cariera ta?
Trebuie să vedem ce se va întâmpla. Nu ştiu dacă este o decizie bună, dacă voi regresa sau dacă voi progresa. Putem spune asta peste trei ani.

Botoşani este o echipă de play-off sau de play-out?
Sper că de play -off. Suntem aproape, mai avem trei meciuri de disputat, trebuie să dăm totul şi vom vedea. Dacă vom câştiga cele trei meciuri, vom merge în play-off.

Afla mai multe despre: diego fabbrinifc botosani 

viewscnt
Articole similare