Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mutare de Liga Campionilor la CFR Cluj! Culio, aşteptat înapoi în Gruia să pună umărul la un nou titlu: "Am discutat, i-am spus că îl dorim înapoi"

EXCLUSIV | Mutare de Liga Campionilor la CFR Cluj! Culio, aşteptat înapoi în Gruia să pună umărul la un nou titlu: "Am discutat, i-am spus că îl dorim înapoi"

CFR Cluj

Comentarii

Juan Emmanuel Culio (36 de ani), veteranul plecat de la CFR Cluj la finalul lui 2019, e aşteptat să joace din nou în Gruia, de unde ar putea să-şi încheie cariera. Argentinianul e dorit înapoi de toată lumea de la Cluj, în frunte cu Dan Petrescu, iar Bogdan Mara a dezvăluit, pentru Telekom Sport, că deja s-au purtat negocieri cu el pentru o eventuală revenire.

Culio, înapoi la CFR Cluj!

Plecat acum câteva luni în ţara natală, Argentina, Juan Culio e aşteptat în vară înapoi la CFR Cluj. Mijlocaşul a fost unul dintre liderii clujenilor şi a ajutat echipa foarte mult la realizarea performanţelor din ultimii ani, două titluri şi prezenţa în 16-imile Europa League. Bogdan Mara a dat detalii despre posibila revenire a lui Juan Culio la CFR Cluj în vară.

"Culio e un jucător pe care şi Dan, şi noi toţi îl dorim să vină, încă se discută, am discutat cu el şi i-am spus că îl dorim înapoi şi poate din vară dacă va reuşi, să vină să joace pentru noi să îşi încheie cariera", a spus Bogdan Mara, pentru Telekom Sport.

Acum două săptămâni, Mario Camora, căpitanul CFR-ului, a vorbit şi el cu Telekom Sport şi a dezvăluit că şi Culio şi-ar dori să revină în Gruia. ”Am vorbit cu el. Vrea, dar să vedem cu această situaţie. Le-a fost dor de Cluj, şi familiei lui i-a plăcut foarte mult Clujul. Copiii lui erau la şcoală unde e şi copilul meu. Dacă vine, normal că e bine venit. E un jucător foarte mare pentru echipa noastră şi îl aşteptăm cu braţele deschise”, a declarat Camora pentru Telekom Sport.



Culio este printre favoriţii lui Dan Petrescu. Dacă se întoarce în Gruia, Culio şi-ar putea trece încă un titlu în palmares, având în vedere că CFR este marea favorită la primul loc în campionat.

Ar fi al cincilea titlu de campion pe care Culio îl câştigă în România, toate cu CFR Cluj. Culio mai are în palmares două Cupe ale României, două Supercupe şi o Supercupă a Turciei, câştigată cu Galatasaray. Culio este printre cei mai valoroşi străini care au trecut prin Liga 1 şi printre cei mai titraţi.

Afla mai multe despre: juan emmanuel culiocfr clujbogan maraculio cfr clujculio transfer cfr 

viewscnt
Articole similare