Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV! Mutu a clarificat subiectul Man - Ianis Hagi: ”Ce ar fi zis Man dacă eu l-aş fi oprit să meargă la naţionala mare?!” Cuvinte mari pentru fiul "Regelui"

EXCLUSIV! Mutu a clarificat subiectul Man - Ianis Hagi: ”Ce ar fi zis Man dacă eu l-aş fi oprit să meargă la naţionala mare?!” Cuvinte mari pentru fiul "Regelui"
Comentarii

Adrian Mutu vorbeşte despre subiectul Man - Ianis Hagi, dar şi despre fiecare jucător în parte.

Mutu a clarificat subiectul Dennis Man - Ianis Hagi

Adrian Mutu a vorbit exclusiv pentru Telekom Sport, despre situaţia lui Man care a fost chemat la naţionala mare, după un parcurs foarte bun la naţionala mică, fix înainte de un meci important de calificare, pentru echipa lui Mutu.

Fostul număr 10 al naţionalei României a spus că acea situaţie în care s-a făcut schimbul între Man şi Hagi, a fost doar o negociere între el şi Mirel Rădoi, în care amândoi au ajuns la un punct comun favorabil pentru ambele echipe.

"A fost foarte simplă negocierea Man-Ianis cu Mirel Rădoi. Să spunem aşa: mi-a fost foarte uşor să-l accept pe Ianis Hagi. Mirel mi-a zis că are nevoie de Man şi lucrurile au fost clare.

Eu sunt curios ce ar fi zis Man dacă eu l-aş fi oprit şi nu putea să joace la naţionala mare?! Munca lui a fost încununată cu o convocare la echipa naţională mare. Nu a avut satisfacţia de a se bucura cu băieţii, dar a primit o selecţie la naţionala mare, într-un meci important pentru România.

Am lucrat foarte bine cu Ianis. Este un super profesionist, rămâne după antrenamente, se duce la sală. Nu vorbeşte la antrenament, nu ai niciun fel de probleme cu el. Se integrează foarte uşor în grup, nu ai treabă cu el.

Din fericire, în momentul de faţă am în jur de 30 de jucători care pot face faţă la nivelul Under 21. E prima dată în istorie când se suprapun turneele astea finale şi nu avem ce face. Sperăm să fie toţi sănătoşi, asta e cel mai important.", a spus Mutu exclusiv pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian mutu ianis hagi dennis man 

viewscnt
Articole similare