Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Mutu a pus ochii pe două dintre perlele Ligii 1: ”Sunt în vederile mele!”

EXCLUSIV Mutu a pus ochii pe două dintre perlele Ligii 1: ”Sunt în vederile mele!”
Comentarii

Adrian Mutu, selecţionerul reprezentativei de tineret a României, a fost invitatul Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report.

Noul selecţioner de la tineret i-a remarcat pe Louis Munteanu (Viitorul Constanţa) şi Luis Niţu (U Craiova), fotbalişti pe care foarte probabil îi va convoca la echipa naţională de tineret a României:

”Îl monitorizez pe Munteanu. Este, îmi place, e un jucător care e în formare. Este în vederile mele, chiar dacă este foarte tânăr. Mai sunt câţiva jucători care sunt în vederile mele, fiind tineri. Şi Niţu de la Craiova este printre ei” a mărturisit Adrian Mutu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Louis Munteanu împlineşte 18 ani pe 16 iunie, însă a strâns deja 10 meciuri pentru formaţia de seniori a Viitorului Constanţa. De asemenea, a marcat de trei ori în Liga 1, în cele nouă meciuri în care a fost aruncat în luptă de Gheorghe Hagi. Avea doar 17 ani şi 4 luni când a debutat pe prima scenă a fotbalului românesc, într-un meci cu Dinamo. Etapa următoare, bifa şi prima reuşită, una de excepţie, într-o victorie împotriva Chindiei Târgovişte, scor 3-0.

"De Munteanu nu prea se vorbeşte. După Coman, eu zic că e jucătorul care are cele mai multe goluri la toate loturile naţionale, pentru că el e din prima zi la loturile naţionale şi a dat goluri peste tot. E un număr 9, diferit de Coman, dar foarte bun, marcator pur. E număr 9 clasic care marchează foarte multe goluri. El şi Pitu au stat cel mai mult cu noi, ei sunt cei doi jucători care arată din punct de vedere fizic foarte bine, la nivelul primei echipe. Pe ei cred că o să îi vedeţi foarte des acum", declara antrenorul său, Gheorghe Hagi, în urmă cu câteva zile, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian mutu 

viewscnt
Articole similare