Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mutu e fascinat de Budescu: ”Nu ştiu cum a lipsit până acum de la naţională”. Ce spune despre venirea la FRF

EXCLUSIV | Mutu e fascinat de Budescu: ”Nu ştiu cum a lipsit până acum de la naţională”. Ce spune despre venirea la FRF
Comentarii

Adrian Mutu a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre debutul lui Cosmin Contra la naţională, despre prestaţia senzaţională a lui Budescu, dar a şi oferit un indiciu important legat de venirea la FRF.

”Pe lângă ce s-a întâmplat în aceste preliminarii, meciul ăsta a fost extraordinar. Budescu a fost extraordinar, ne-a lipsit mult un astfel de jucător. A dat o siguranţă băieţilor şi şi-a arătat valoarea.

Nu-mi explic cum Budescu n-a fost convocat până acum. A fost într-o formă bună la Steaua, dar ar trebui să-l întrebăm pe Daum de ce nu l-a chemat deloc la lot. În ultimii ani, noi n-am mai avut un fotbalist cu execuţiile lui”, a spus Mutu, la Telekom Sport, despre prestaţia lui Budescu.

Ca de la atacant la atacant, Mutu ştie ce se întâmplă cu Andone la echipa naţională

Poate că Florin Andone este obişnuit mai mult cu stilul de joc din Spania, de la echipa de club, şi de aceea nu reuşeşte să fie decisiv la naţională. El îşi doreşte mult să ajute echipa, e mereu activ, dar îl şi oboseşte dorinţa asta de a demonstra. Este clar că vrea să dea goluri şi pentru România şi cred că o va face în scurt timp”, este convins Mutu.

”Briliantul” a vorbit şi despre o posibilă venire la Federaţia Română de Fotbal şi nu a negat că negociază intens cu şefii de la FRF.

Vineri o să am ultima întâlnire cu Răzvan Burleanu şi o să vedem dacă mă duc sau nu la FRF. Nu ştiu încă să vă spun mare lucru, dar cu siguranţă este vorba despre o poziţie administrativă”, a spus Mutu.

 

Afla mai multe despre: mutubudescuandonefrf,  

viewscnt
Articole similare